Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Samsung notebooktaki 500gb hddyi çıkarıp 240lık SSD takmak istiyorum, ama fabrika ayarları sürücüler falan nasıl taşırız? CDsi neyi yok, F4 ile recovery yapılıyor ama o gerekli driverları nasıl klonlarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 gizli hdd sürücüsü var orayı açıcan dosyaları öyle görürsün bu arada m-ssd değil mi hddyi çıkarmadan takabilmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 gizli hddyi göremedim, klasör gizlemeye bakayım, ben ağırlığı azalsın da istiyorum o yüzden hdd lazım değil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 öyle göremessin özel program filan lazım googleyacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 samsung un kendi backup/recovery programını indir (samsung smart vsvs bişi) oradan tüm bilgisayarını external hdd e backupla, sonra tak yeni hdd, kur gitsin edit: samsung recovery solution 5 (veya 6 artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 http://sv102.piclect.com/28de37334/o/14/09/08/swupd.png tamamdır bu programlan dışa aktarılıyormuş sürücüler, sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 samsung recovery solution içerisinde, sana gerekecek tüm main driverlar ve dükkandan aldığında yüklü gelen tüm ıvır kıvır driverlar var zaten bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 windows 8 kur, smart connect enable et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 durum şu ki external hdd yok yanımda, NAS var ona atacam önemli dosyalarımı sonra temiz kurucam windowsu, üstüne o driverları kuracam dediğim swupdate ile mecburen. çünkü NASı görmez sıfır ssdli makine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Iki disk'i ayni anda baglayabiliyosan herhahgi bi sisteme yapacagin sey su; 1 - Kullandigin sistem ustundeki partition'lara bakican once. Muhtemelen bi recovery partition, bir de vindoz partition olacak. 2 - Recovery partition + vindoz partition yeni diskin boyutundan buyukse, vindoz partition'i kucultcen. 3 - Ubuntu ya da Hiren's Boot CD gibi bi CD ile makinayi boot edip recovery + vindoz partition'i, partition table ile birlikte SSD'ye kopylalican. Ubuntu + dd FTW bunun icin. 4 - Notebook'u SSD ile boot edicen. Gerekirse son bi kere daha resize yapican. Hani bos alan falan kaldiysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Gerci tekrar okuyunca baya bi karisik geldi, son kullanici icin degil ama ben olsam boyle yapardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bi external olaydı iyiydi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Hallettim zorda olsa, HDDyi çıkarıp SSDyi taktım. BIOSA gömülü olan Win8 keyi çok uğraştırdı gerçi, başka win8 pro kurmak istediğim için biostaki single language keyi olmadı inat etti falan. 45gb kadar bir yer bıraktım 2. disk olarak recovery için, ama Samsung Recovery programı win 8.1 pro ile çalışmıyormuş sorunluymuş. Bunun görevini görecek ne önerirsiniz? Kolay recovery yapılabilecek, böyle ayrıca cd-usb istemeyecek şekilde? Bi de windows kurulurken ayırdığı 100mb civarı sistem diski de gözüküyor Windows Gezgininde 3. disk olarak, bunu nasıl görünmez yaparım gıcık oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ben de burada sorayım. samsung hdd i göçtü geçen gün, yeni hdd alıp taktık windows kurduk ama arkadaş partition ayırmamış, srs kuramıyorum bilgisayara. ne yapaciyuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 abi niye bu kadar atraksyona girdin ki, eski hdd'yi acronis true image ile back up yapıcaktın, sonra ssd takıp herhangi bi windows + acronis kurup yedeklediğin dosya pakedini kurucaktın, herşey aynı şekilde gelicekti. 2 farklı notebook'a da aynı işlemi yaptım çok mutluyum, 0 problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 eski hdd i bizim bankaya getirdik, bilgi işlemci arkadaş sağolsun klonlamaya fln kalktı ama hdd öyle saçmalamış ki onun bilgisayarı da kilitledi klonlamaya fln fail verdirdi. teknik ekibin son sözü = hdd dead ggwp oldu ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 JrStorMesT said: abi niye bu kadar atraksyona girdin ki, eski hdd'yi acronis true image ile back up yapıcaktın, sonra ssd takıp herhangi bi windows + acronis kurup yedeklediğin dosya pakedini kurucaktın, herşey aynı şekilde gelicekti. 2 farklı notebook'a da aynı işlemi yaptım çok mutluyum, 0 problem. öfff yazının başını okuyup bana cevap yazdın sanmıştım saf gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bağa yazdı o bikere taam mı!!11 acronisle klonlarım okeyde, şu 100mb olan aptal sistem partını nasıl görünmez ederim, gelmiş D: diye yerleşmiş araya eşşolusu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 diskmgmt.msc komutuyla oluyormuş tamam hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar