forgiver Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 eski işyeri, gittiğim görev için yaptığım yol masrafını ( devlet kurumu: yol masrafının sadece gittiğin ve geldiğin günü ödüyormuşuz, aradaki güne bir şey yazammassın gibi bir yorum çıkarmış harcırah kanunundan), geri istedi ben de vermiyorum dedim yazı yazmışlar ödemessen mahkemeye veririz diye, ben de durumu açıkladım, kanunu yanlış yorumlamışsınız filan bişeyler yazdım geri nasıl icraya verecekler beni, onu merak ediyorum vermeden önce mahkemede bu alacağı sabitleştirmeleri mi gerekiyor yoksa ben ödeyip sonra mahkemeye itiraz mı edecem bu borç ne alaka diye bu arada ödeme emrini imzalayanlar ın sorumluluğu nedir, benden alamassalar mı onlardan alcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Dötündeki dona kadar alırlar, adamın dübüründen kıl yolarlar kıll, gerçi sende çok np sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Önce tahsil edilir genelde sonra kazanırsan mahkeme masraflarını onlar öder ama kaybedersen sen ödersin herşeyi. Ama gene de daha iyi bilen birine danışmanda kesinlikle fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 sıkınıtlı yan şu bir kanun maddesinin yorumlanmasıyla ilgili çıkıyor alacak hatta yorumu da kurum müfettişi yapıyor daha önceki yıllarda böyle bir sorunla karşılaşmamıştık benim görüşüm doğruysa ben haklıyım, yoksa onlar haklı kazayla ya da fazladan yapılan bir ödeme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 forgiver said: nasıl icraya verecekler beni, onu merak ediyorum vermeden önce mahkemede bu alacağı sabitleştirmeleri mi gerekiyor yoksa ben ödeyip sonra mahkemeye itiraz mı edecem bu borç ne alaka diye borcun dayandığı sebebi ve belgeyi göstererek ilamsız icra takibi başlatabilirler mahkeme kararına falan gerek yok , ödeme emri sana ulaştıktan sonra 1 hafta itiraz süren var o süre içinde borca itiraz etmen gerekiyor ( sebep belirtmek zorunda da değilsin). sen itiraz ettikten sonra itirazın iptalini ya da kaldırılmasını dava açarak onlar istemek zorunda. forgiver said: bu arada ödeme emrini imzalayanlar ın sorumluluğu nedir, benden alamassalar mı onlardan alcaklar ödeme emrini imzalayan derken ? icra müdürlerini falan kastediyorsan öyle birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 borcu falan ödeme direk itiraz et dosyaya borcu kabul etmiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Riverwind said: borcun dayandığı sebebi ve belgeyi göstererek ilamsız icra takibi başlatabilirler mahkeme kararına falan gerek yok , ödeme emri sana ulaştıktan sonra 1 hafta itiraz süren var o süre içinde borca itiraz etmen gerekiyor ( sebep belirtmek zorunda da değilsin). sen itiraz ettikten sonra itirazın iptalini ya da kaldırılmasını dava açarak onlar istemek zorunda. böyleyse çok iyi sadece itiraz etmem yeterli, onlar uğraşır ama kazanırsalar onlar alır herhalde masrafları? said: ödeme emrini imzalayan derken ? icra müdürlerini falan kastediyorsan öyle birşey yok ödeme emrinden akstım ben şu masrafları yaptım diyorum, müdürlerde evet yapmıştır, ödensin diyor, böyle bir evrak düzenleniyor yol masrafları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 sen itiraz edersen icra takibi durur direk , itirazın kaldırılması veya iptali için dava açarlar ve kazanırlarsa kaybettiğin kısım üzerinden , borçla beraber icra vekalet ücreti + icra masrafları + dava vekalet ücreti + dava masrafları + %20 icra inkar tazminatı(kesin olmamakla) ödersin :D 2.soru = hayır başkasından alamazlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar