Marty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 senin hosuna gidiyo diye herkesin hosuna gitmesi gerekmiyor. sirf gurultu. camiye giden icerde dinlesin. bangir bangir heryere hoparlorlerle yayin yapmanin hic mantikli bi aciklamasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ezan sesini mi bangır bangır yapmanın açıklaması yok? yoksa cami içerisinde okunan kuran vs. nin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 bide AKP sağ olsun her mahalleye 1 cami düşüyo nerdeyse biri bitip biri başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 evet çok fazla cami var ona katılıyorum. insanlar hayır işi yapıcaz diye sanki cami daha sevap diye filan düşünüyorlar. camiye harcanacak parayı , eskiyen okulları , sağlık ocaklarını filan yaptırmaya harcasalar eminim daha sevaba girerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Tori said: Abi nasıl bu kadar rahatsız ediyor ben onu anlamadım. Bizim sokakta, 3-5 apartman ötede cami var, adam günde 5 kere ezan okuyor ben bir tanesini belki duyuyorum sdsf. Camide aynı bunun gibi çocuklara kurs yapıyorlar her yaz falan. Bebeler istedikleri kadar bağırsın ne olucak yani. Siz yanyana mısınız üstüste mi oturuyonuz napıyonuz :p http://www.youtube.com/watch?v=d69xOdiHLJc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 içerde zikir var bulaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Ahahahah abi adam direk olayla geldi ya :) bu arada ev ne taraflarda hocam? anadolu yakası filan heralde , beykoz vs. tarafları mı? çünkü Avrupa yakasında nisbeten olmuyor böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Catze said: Tori said: Abi nasıl bu kadar rahatsız ediyor ben onu anlamadım. Bizim sokakta, 3-5 apartman ötede cami var, adam günde 5 kere ezan okuyor ben bir tanesini belki duyuyorum sdsf. Camide aynı bunun gibi çocuklara kurs yapıyorlar her yaz falan. Bebeler istedikleri kadar bağırsın ne olucak yani. Siz yanyana mısınız üstüste mi oturuyonuz napıyonuz :p http://www.youtube.com/watch?v=d69xOdiHLJc ahahahhhahssaaosakopasğkflşad http://inciswf.com/1292016331.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 dana22 said: o ses kilise cani sesi olsaydi pankart asmistiniz ama..o sekilde dusunun.. pankartla kalsa iyi yanmadı en azından dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 suBzer0 said: evet çok fazla cami var ona katılıyorum. insanlar hayır işi yapıcaz diye sanki cami daha sevap diye filan düşünüyorlar. camiye harcanacak parayı , eskiyen okulları , sağlık ocaklarını filan yaptırmaya harcasalar eminim daha sevaba girerler. çünkü yaptırdıkları camide yapılan ibadetten kendilerine pay düştüğünü falan sanıyorlar, öldükten sonra bile profit işte. tipik müslüman iki yüzlülüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Lan bi 2 dakika hakaret etmeden duramıyormusunuz siz dingiller? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 sikayet ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 cami yapan firma yada şahıslar daha sonra onun karşılığını belediyeden yada hükümetten kat kat alıyo da ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Marty said: sikayet ettim beni mi bebişim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Adamlar kafa kesiyor, kadınları toprağa gömüp taşlıyor, küçük kızları karısı yapıyor, ilk fırsatta baskı rejimi kurup kan kusturuyor ve onlara dediğiniz şey "OMO GERÇEK İSLOM BO DÖĞİL". İki yüzlü olduklarını söyleyince hemen "hakaret ediyirsiniz, saygiii" sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Abi hakaret etmeden de bunları karşılıklı konuşabilisin. Bak ben demişim ki bencede yanlış yanlış bir düşünce var vs. vs. sonra sende düşünceni söylersin , belki ters düşeriz belki anlaşırız. bu "ama saygı" tribiniz de iyi tuttu son zamanlarda , hakareti et , beyler yapmayın etmeyin diyince hemen bu şekilde yaklaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Abi ikiyüzlülük yapan insanlara ikiyüzlü olduklarını söylemenin hakaret olduğunu mu düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 neutrino said: suBzer0 said: evet çok fazla cami var ona katılıyorum. insanlar hayır işi yapıcaz diye sanki cami daha sevap diye filan düşünüyorlar. camiye harcanacak parayı , eskiyen okulları , sağlık ocaklarını filan yaptırmaya harcasalar eminim daha sevaba girerler. çünkü yaptırdıkları camide yapılan ibadetten kendilerine pay düştüğünü falan sanıyorlar, öldükten sonra bile profit işte. tipik müslüman iki yüzlülüğü. burda bir tesbit yok , genelleyerek laf sokma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 subzero hala akıntıya karşı kürek çekio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Ben çekerim abi , burda ben islam vs filan ondan bahsetmiyorum. adam gibi tartışılmıyor abi ; yani karşındaki adam yüzüne karşı kuramayacağı cümleleri buraya çat çat yazıyor. Ben şunu demiyoruz "yüzüme karşı kuramaz ağzını burnunu kırarım" demiyorum. yani 2 insan yüzyüze tartışırken daha seviyeli olur , ama burda salak saçma bi ton laf yazılıyor. bu siyasette de böyle , din konusunda da böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 işte bu yüzden insanlarla din, siyaset ve futbol tartışmak saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Ya aslında gerçekten değil , biz okulda yurtta 4-5 kişi oturup tartışırdık. Bi grubumuz vardı 1 müslüman 1 yahudi 1 hristiyan 2 ateist denk gelmiştik.. acaip güzel tartışmalar yapıyoduk , felaket zevkli bişey aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 suBzer0 said: Marty said: sikayet ettim beni mi bebişim? seni canisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 bana kızınca daha bi güzel oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 arapça bağıran adam sesiyle 20 saniyede 4 kere çalan çanı karşılaştırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar