Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Merhabalar. Doksanların ortasında Türkiye'de yayınlanmış bir animenin ismini arıyorum. Baya bir google'ladım ama çıkmadı bir şey. Japonya'da yaşayan genç bir çocuk boyut değiştirerek kötüler ve iyilerin olduğu bir evrene gidiyordu. Kötülerin elinde devasa dinazorlar, iyilerin elindeyse bunları durduracak voltran tarzı bir robot vardı. Hatta çocuk robotu kullansın diye kendi dünyalarına bilerek çekmişlerdi bizim elemanı. Ayrıca robot falan dediysem modern zamanda geçen bir anime zannetmeyin. Orta çağ gibi bir dönemde geçiyordu. Hatta dinazorlar da robottu diye hatırlıyorum çünkü kötü adamlar içerden yönetiyordu dinoları. bu animenin adın hatırlayabilecek misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 http://houseofgeekery.files.wordpress.com/2012/07/dinowar-1.jpg?w=541&h=393 bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Yok değil. Ayrıca bu da güzeldi hatırlıyorum. Benim aradığımda dinazorların derisi vs. gerçekti ama içleri robot gibiydi ve oradan biri kontrol ediyordu diye hatırlıyorum. Bir de robotu kullanan çocuk amerikan futbolu falan da oynuyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Bakın sol alttaki robot bahsettiğim animeye ait olabilir ama resmi olduğu site hata veriyor bakamadım doğru düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xorwell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Dino Adventure Jurassic Tripper olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Baktım değil maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Buldum. God Mazingermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 goosebump.jpg gotto macingaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar