-NeoN- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Arkadaslar ben guardların direk kill cekmesini ayarladım ancak guardlar adamın yanına direk ısınlanıyorlar ben bunu engellemek istiyorum nasıl yapabilirim acıklarmısınız?[signature][hline]Tikla bakim Neon
Brook Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 O zaman guard diye bişey kalmıyo ki direk .kill'e adam ölmüş oluyo bunu scriptsel olarak yazabilirsin. [email protected] gel yazıyım.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mantıksal olarakta zaten iguard'ların instant kill çekmemesi. Sphere.ini'de GUARDSINSTANTKILL seçeneğini 1 yaparsan instant kill açılır.Arkadaş bu ayarları yapmış zaten,istediği şey, guard'ların çağırıldığında direk teleport olması yerine koşarak kovalamasını istiyor.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
-NeoN- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 evet korax anlamıssın beni yardımlarınızı bekliyorum...[signature][hline]Tikla bakim Neon
Goktug Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Forumda arama yaparsan, aradigin bilgiye ulasabilirsin bu konu daha once konusulmustu..[signature][hline]"Thief"
pozitiff Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 mt_fly mı ne vardı guard scpsinde onu silmen gerekiyor[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Brook, 09 Ocak 2005 17:00 tarihinde demiş ki: oluyo bunu scriptsel olarak yazabilirsin. [email protected] gel yazıyım. euygeueuh :)[signature][hline]Boo
Albert Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 guard'lari kosturtmaktaki amac ne? :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 pklar falan kaçsın diye heralde :)[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 o tür shardlarda guard = Bekçi Abuzer Abi ' LAn ümüğünü zıktımın eşkiyaları .. gaçmayın lem !!!
narin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 mathias yerlere yattim ahahaha :)[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Öne çıkan mesajlar