Cd- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Merhaba, Dün akşam klavyenin köşesine biraz bira döküldü hemen sildim sonraki yarım saat normal çalışıyordu klavye fakat bi süre sonra rastgele tuşlara basmaya başladı. Akşam kurumaya bıraktım fakat şimdi hala aynı.. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Bazı forumlarda içini açıp devreyi alkolle temizleyin falan demişler ama bilemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 aynı fi tarihinde bana da olmuştu ama kuruyunca geçti diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 en iyi alternatif pirincin içine yatırmak.. diğer alternatif klavyeyi mümkünse ters bir şekilde güneşe koy beklesin bütün gün veya iyice silkeleyip saç kurutma makinasıyla kurut tuşlarını sökük yapıcaksın bu işleri ama yoksa ters çevirdiğinde içindeki sıvı tuşların içine dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 alkolle temizlenecektide birayla niye kirlendi diye geçmiyor değil insanın aklından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 bira saf alkol değil ki uçsun gitsin... içinde alkol % 4-6 arası bişey sadece hacmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Genelde klavyeye birşey dökülünce dönüşü olmuyor. GG NO RMK yani. Yenisini al kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 benim g15 in üzerine en az 4 kere döküldü kola-bira-su vs.. herseferinde de kurtardım valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Klavyenin rubber dome kısmını plastik aksamını falan sabunlu suyla iyice yıka.Elektronik aksamıda kolonyayla bir güzel sil.Board üstündeki iletken kısımları silgiyle sil.Büyük ihtimalle problem çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 aç sil birşey olmaz. bira aksine klavye'yi güçlü kılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar