Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İç mekan tasarımı

CatChMeIfYouCan

Öne çıkan mesajlar

birşeyler bilen ne demek ama ya. sen bile biliyosun bişiler? anlayamıyorum. hayır bi de niye email veriyosun. konuşulacaksa burada konuşulsun insanlar faydalansın filan...[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Özür dilerim giremedim benim internet kesikti. neyse ben zaten biraz 3dsmax biliyorum ama özellikle iç mekanlarla ilgili bilgi istiyorum tamam email de lazım değil ayrıca tutorial'da da yok... en azından ben bulamadım doğru dürüst bilgi![signature][hline]do never think about the past, as it's in the past; do never think about the future, as it immediately comes.
Bence http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=tirwdrtr
girin müthiş bir oyun; officerim da olabilirsiniz yeterince korumanız olur.
Sosyal ağlarda paylaş

of be ezdiniz beni tamam ben de baska yerde ararım cevabımı benim tek ogrenmek istedigim ic mekan tasarımının nasıl yapıldıgıydı...[signature][hline]do never think about the past, as it's in the past; do never think about the future, as it immediately comes.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu onu biliyorum zaten benim de oyle Titanic'in icini yeniden yaratmak gibi bir niyetim yokki! temelini bilen bir babayigit varsa cıksın anlatsın, ben gerisini 25-30 senede sokerim... :)[signature][hline]do never think about the past, as it's in the past; do never think about the future, as it immediately comes.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bu arada aynı seyi Maya, Caligari TrueSpaace veya Blender için bilen varsa o da olur[signature][hline]do never think about the past, as it's in the past; do never think about the future, as it immediately comes.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi kardeş. sen hakkaten istediin şeyi anlatamıyosun. misal benzer bi soru söliyim bak. "photoshopta nasıl resim yapılır öğrenmek istiyorum" bu arkadaşın hem photoshopu hem de resim yapmayı öğrenmesi gerekiyo istediini yapması için mesela. anlatabiliyor muyum? hayır yani yap bişiler, bi problemde takıl onu sor burda. bu yöntem yöntem değil. küfür gibi bişi.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de tam bodrum yalıkavak evlerinin iç tasarımını yapıyordum.
kastettiğin bu gibi şeyler ise bunun nesini anlatayım ki ben:) müşteri şu tarz olsun diyor sen de duvarları koyup tasarım dergilerini karıştırıp o tarz döşüyorsun ışıklandırıp render ediyorsun. sonra teslim ediyorsun çok beğeniyorlar.

[Bu mesaj Rexar tarafından 10 Ocak 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
CatChMeIfYouCan, 10 Ocak 2005 15:36 tarihinde demiş ki:
... temelini bilen bir babayigit varsa cıksın anlatsın, ben gerisini 25-30 senede sokerim... :)

işte okulda 4 senede anlattıkları şey o temelin ta kendisi.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CatChMeIfYouCan, 10 Ocak 2005 15:36 tarihinde demiş ki:
-temelini bilen bir babayigit varsa cıksın anlatsın,
-Ha bu arada aynı seyi Maya, Caligari TrueSpaace veya Blender için bilen varsa o da olur

rica ve emir kiplerinin hangi durumlarda kullanılabileceğini öğrenerek başlamanı tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...