CatChMeIfYouCan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Özellikle 3dsmax için iç mekan tasarımı hakkında birşey bilenler lütfen [email protected]'a mail atsın bu konuyu çok merak ediyorum hem de ihtiyacım ver şimdiden saolun... Not: Önceki aynı konulu mesajda sebep belirmemiştim pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 birşeyler bilen ne demek ama ya. sen bile biliyosun bişiler? anlayamıyorum. hayır bi de niye email veriyosun. konuşulacaksa burada konuşulsun insanlar faydalansın filan...[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 öle dışardan kolay geliyor herkezede bu tip hermeslek zor.kaliteli işte cıkarmak zor. 3dmax diyorsunda bunun önceki basamakları var.[signature][hline]my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 15 Aralık 2004 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 hit F1, select tutorial, click next.[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatChMeIfYouCan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Özür dilerim giremedim benim internet kesikti. neyse ben zaten biraz 3dsmax biliyorum ama özellikle iç mekanlarla ilgili bilgi istiyorum tamam email de lazım değil ayrıca tutorial'da da yok... en azından ben bulamadım doğru dürüst bilgi![signature][hline]do never think about the past, as it's in the past; do never think about the future, as it immediately comes. Bence http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=tirwdrtr girin müthiş bir oyun; officerim da olabilirsiniz yeterince korumanız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 mükemmel sorularla karşılaşıyoruz bazen böyle. ne konuda ne istediğini anlasak keşke.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Aramasını bilene bilgi çok.. www.tr3d.com istediğin soruyu sor burda daha fazla insan var fakat sorun buradaki gibi olursa yardım alamazsın daha fazla.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatChMeIfYouCan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 of be ezdiniz beni tamam ben de baska yerde ararım cevabımı benim tek ogrenmek istedigim ic mekan tasarımının nasıl yapıldıgıydı...[signature][hline]do never think about the past, as it's in the past; do never think about the future, as it immediately comes. Bence http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=tirwdrtr girin müthiş bir oyun; officerim da olabilirsiniz yeterince korumanız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 onun okulu var böyle. dört sene... forumda biraz zor anlatılır gibi geliyo bana.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatChMeIfYouCan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Yahu onu biliyorum zaten benim de oyle Titanic'in icini yeniden yaratmak gibi bir niyetim yokki! temelini bilen bir babayigit varsa cıksın anlatsın, ben gerisini 25-30 senede sokerim... :)[signature][hline]do never think about the past, as it's in the past; do never think about the future, as it immediately comes. Bence http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=tirwdrtr girin müthiş bir oyun; officerim da olabilirsiniz yeterince korumanız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatChMeIfYouCan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ha bu arada aynı seyi Maya, Caligari TrueSpaace veya Blender için bilen varsa o da olur[signature][hline]do never think about the past, as it's in the past; do never think about the future, as it immediately comes. Bence http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=tirwdrtr girin müthiş bir oyun; officerim da olabilirsiniz yeterince korumanız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 şimdi kardeş. sen hakkaten istediin şeyi anlatamıyosun. misal benzer bi soru söliyim bak. "photoshopta nasıl resim yapılır öğrenmek istiyorum" bu arkadaşın hem photoshopu hem de resim yapmayı öğrenmesi gerekiyo istediini yapması için mesela. anlatabiliyor muyum? hayır yani yap bişiler, bi problemde takıl onu sor burda. bu yöntem yöntem değil. küfür gibi bişi.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ya bu bir körün bana renkleri anlatın demesi gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ben de tam bodrum yalıkavak evlerinin iç tasarımını yapıyordum. kastettiğin bu gibi şeyler ise bunun nesini anlatayım ki ben:) müşteri şu tarz olsun diyor sen de duvarları koyup tasarım dergilerini karıştırıp o tarz döşüyorsun ışıklandırıp render ediyorsun. sonra teslim ediyorsun çok beğeniyorlar.[Bu mesaj Rexar tarafından 10 Ocak 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: CatChMeIfYouCan, 10 Ocak 2005 15:36 tarihinde demiş ki: ... temelini bilen bir babayigit varsa cıksın anlatsın, ben gerisini 25-30 senede sokerim... :) işte okulda 4 senede anlattıkları şey o temelin ta kendisi.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: CatChMeIfYouCan, 10 Ocak 2005 15:36 tarihinde demiş ki: -temelini bilen bir babayigit varsa cıksın anlatsın, -Ha bu arada aynı seyi Maya, Caligari TrueSpaace veya Blender için bilen varsa o da olur rica ve emir kiplerinin hangi durumlarda kullanılabileceğini öğrenerek başlamanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar