reampage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Yaklaşık 1 yıldır Audioengine A2'leri kullanıyorum, bu aletlerden sonra müzik zevklerim bile değişti, çok seviyorum ama geçenlerde taşındım, oda büyüdü epey ve eskiden daha farklı bir ses alıyordum sanırım yerleştirmeyi beceremedim. Uğraşamadım çok bahane olsun zaten a5'lere yükseltmek istiyordum ama gereksiz geliyordu bir yandan. Bu aralar ekonomik olarak fırsatım var a5 alabilirim ama değer mi ? Oda 12m2 filan ses sorunum yok. Bass performansı daha iyi a5'ler eh tabi daha büyük midler. Değer mi A5+'lere ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 değer, güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 satıyım a5+ ikinci el sdf ben de değiştiricem heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Valla olabilir he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 a2 yi satarsan burda sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 a5 var bagaja atmaya useniyorum. a2 leri satarsan haberim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 önce ben dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar