Etos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 tylolhot kalp krizini tetiklediği için amerika dahil birçok ülkede yasaklandı. başka alternatiflere yönelmenizi öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 tylol hot şaka maka en çok işe yarayan karışım. malesef zararı olduğundan ben mesela kullanmaya çekiniyom. ama eğer hastalığın ilk safhalarında kullanırsan kesin geçiriyo[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ben sana kekik çayını tavsiye ederim . nasıl yapıldığına gelince . Eğer evde dövülmemiş kekik varsa onunla daha işe yarayacak bir hale getirebilirsin. :: Yapılışı :: Bi cezve suyu kaynat , sonra ufak cay süzgeçinin içine azına kadar kekik doldur . Suyu bardağa dök ve süzgeci bardağın ağızına koy . Sadece suyla temas etsin suyun içine kekik koyma . Yaklaşık 3 dakika bekle demlensin , Ardından bolca limon sık istediğin kadar kaşıkta bal koy . İşte sana boğaza birebir şfalı bir çay , hem boğazınıda dinlendirir ... Afiyet olsun . Not= Kendimi tv de yemek tarifi veren bayanlar gibi hissettim Bir daha ki programa kadar sağlıklı kalın mutlu yaşayın efenim ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 10 Ocak 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Nee tyhl hot super tadı var cok seviom[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Yaw bu Tylol Hot yalnış bilmiyorsam bayanlarda regl dönemlerinde bozukluk ve bu konuyla ilgili kalıcı hasarlar verebiliyormuş.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 gözüme takılıyo hastasıyımmm yazıyo yeni sayfada açıyorum hastalıktan bahsediyo, ilgimi çekmiyo kapatıyorum.. sonra bakıyorum hastasıyımm yine açıyorum yine çıkıyorum. 4 kere girip çıktım bu topiğe, meğer hastasıyım diil hastayım yaziyomuş. iki saattir lanetli sandım be.. kim ne hastasıymış meraktan gidiodum mazallah.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 benim bademciklerimi çocukken aldırdılar sorunsuzum artık ya gırtlağıma buz kütlesi sokucak kapasitedeyim :P[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Helcaraxe, 10 Ocak 2005 22:24 tarihinde demiş ki: Nee tyhl hot super tadı var cok seviom Ben de bayılıyorum tadına valla, bi antika biz ikimiz mi varız =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. [Bu mesaj Spidee tarafından 10 Ocak 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar