Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hastayımmm...

CHaTLaK

Öne çıkan mesajlar

Ben sana kekik çayını tavsiye ederim . nasıl yapıldığına gelince . Eğer evde dövülmemiş kekik varsa onunla daha işe yarayacak bir hale getirebilirsin.

:: Yapılışı ::

Bi cezve suyu kaynat , sonra ufak cay süzgeçinin içine azına kadar kekik doldur . Suyu bardağa dök ve süzgeci bardağın ağızına koy . Sadece suyla temas etsin suyun içine kekik koyma . Yaklaşık 3 dakika bekle demlensin , Ardından bolca limon sık istediğin kadar kaşıkta bal koy . İşte sana boğaza birebir şfalı bir çay , hem boğazınıda dinlendirir ...

Afiyet olsun .

Not= Kendimi tv de yemek tarifi veren bayanlar gibi hissettim

Bir daha ki programa kadar sağlıklı kalın mutlu yaşayın efenim ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 10 Ocak 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gözüme takılıyo hastasıyımmm yazıyo yeni sayfada açıyorum hastalıktan bahsediyo, ilgimi çekmiyo kapatıyorum..
sonra bakıyorum hastasıyımm yine açıyorum yine çıkıyorum. 4 kere girip çıktım bu topiğe, meğer hastasıyım diil hastayım yaziyomuş. iki saattir lanetli sandım be.. kim ne hastasıymış meraktan gidiodum mazallah.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken,
en sevdiim hayvan çöldeki defe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...