Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 http://cc.1asphost.com/Arkansis/frog.wav yada http://auto.ics7tepe.com/wav/frog.wav[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead [Bu mesaj Arkansis tarafından 08 Ekim 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 oy oy oy damar:D[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ahaueehuezhuaaehueahuazhuaehuevesairevesaire abi bununla kim uğraşmı ta yapmış yaw gülerken düştüm yerlerdeyim kurbağa neyin war golüm var kurbağa liginde süper olmuş valla[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ata demirel yapmış sanırım bunu[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 imdat ölüyorum imdat hahaha imdaaaat karnıııım HAHAHAHAHAHA[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 o 1asphost taki calısmadı yannıs dosya bıcımı dedı dıerını cekıyorum hadi bakalım işallah bu olur..[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ahahahahahahha süper.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Eheh Radyoya da çıktı zati :)[signature][hline]someone, 28 Haziran 2003 21:14 tarihinde demiş ki: gülmeyin Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:15 tarihinde demiş ki: hehe niye gülmmüüyoruz böle gerizekafalı ve zekalı insalara gülünür ve acınır. someone, 28 Haziran 2003 21:17 tarihinde demiş ki: tamam gülün o zaman Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:21 tarihinde demiş ki: Tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 OY oy oy ajajajahahjahahjhAHAHhaahahahah HAhhaha Abi bu nedir ya 14 gol abauhHAHAhahahauhuhau deli dehşet manşet flaş flaş flaş bişi bUAHHAUHAhhahahaahah :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: AHAUHAa[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 08 Ekim 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 amuhahaha höt hat yeasdasd asdasdasddsa[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 huhafhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 lol süper dün thasaad'da dinlemiştim[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pelout Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ata demirer mi bu? :) abarttım.....[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakanaka Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 auhauhauhauhauhauha şakası olmas oluodum yaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Arkansis, 08 Ekim 2004 20:55 tarihinde demiş ki: ata demirel yapmış sanırım bunu demirel değil demirer...[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Aman allahım bune üle böyle... Ata demirer bencede bu. Bu arada aixmaspojasduhaaygaygaygayaauhauh bune üleağ hejajahuyahuahuahaşasşahahahzuh. Auzhauhahauh Hatta jaıjaıahauhahahahahahahahaha :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 kuyruğun nerede?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bah orda sineh var salih sineh uzat dili uzat dili şap al hemen :lol:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 kurbağaysak bir sebebi var[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Haydi Recep! Salih abi! Hadiyin bütün kurbağalar haydi haydi hop hop aehuah süper[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 16 Aralık 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 pek yeni bir şey deil ama güzel :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Hehe baya önce dinlemiştim. Okul newslerinde bu tür şeyler jet hızıyla yayılıyo =) Süper ama[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Penth o nedir ya okul newslerinde eauhaeuh bizde geçen streette yürürkene bus çarptı yaa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Abi sen benim bu türkçeme şükret =) Sana TLL, yani Turkish Literature and Language dersinde hocanın ödev için gönderdiği maildeki açıklamadan bi kesit : Bir anlatı, ele aldığı bir çatışmayı çözünce çözüme (closure) ulaşmış olur. Çözümü, sonuç (ending) ile karıştırmamak gerekir Türkçe bırakmadılar abi ben napayım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 aeuaueha süpper ya.koptuum:):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar