Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 annemle babami ziyaret ediyorum su an, ttnet adsl kullaniyorlar hem kislik hem yazlik evde tplink falan oyle dandik bir router var. asagida yasadigim olaylari sadece laptop degil wifi'a bagliyken telefonda falan da yasiyorum. oncesinde bir problemim yoktu, ve sorunun benim aletlerimde degil routerda oldugunu dusunuyorum. ayni sorun kiz arkadasimin telefon ve bilgisayarinda da var. ilk olarak bazi linkler sacma sapan sitelere redirect ediyordu, pek sinir bozucu degildi. ama simdi mouse'umu bi facebook like dalgasi takip ediyor, dusunmeden tiklarsam direk yeni tab acilip sacma sapan bi oyun seyini like etmeyi onaylamami istiyor. o mouse'u takip eden sey soyle bisey: var mi boyle birseyi yasamis olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ahahaha cok iyiymis agdan virus falan mı geldi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ahahahah. en yaratıcı virus kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Buna benzer bir durum yaşamadım ama aklıma ilk gelen router bazlı bir sorun yaşadığın oldu. Router'in arayüzüne girerek fabrika ayarlarına dönmeyi denemişsindir. Şurada router malware hakkında eski bir yazı var istersen göz atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 sormayin ya haha kiricam aleti simdi. evet routeri resetledim, tekrar kurdum. ama (firmware falan guncellemedigimden de olabilir) tekrar basladi direk. bir bakayim linke tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 her page loadda olmuyo bu arada, ara sira oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ohooo sen daha bunlari cozemiceksen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Haha, Penthesilea geri dönmüş foruma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 YAAAA ÖYLE MİKROSOFTLARDA FALAN ÇALIŞIRSIN AMA BABANIN EVİNE GELİNCE BİR BİLGİSAYARI TAMİR EDEMEZSİN abi no offense, tutamadım kendimi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar