RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Merhaba arkadaşlar futbol ile ilgili anime önerilerinize ihtiyacım var.. Captain Tsubasayla ilgili bütün animeleri izledim ve Area no Kishi izlemiştim (çok sevmiştim) şimdi sizinde başka önerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 giant killing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Aoki Densetsu Shoot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 bosver futbolu. Haikyuu!! izle voleybolun tadına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Esnaf ve Forseke bakıcam dediklerinize.. Madcow hehe sağol ilgin için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Galaktik futbol mu ne vardı ama animeye girermi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 benjamin vardı ama bulabilmek imkansız gibi, "goool" diye yayınlanıyordu cine5 te sanırım. tsubasanın latin versiyonuydu biraz daha aşklı meşkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Liebe bahsettiğin çizgi diziyi hatırlıyorum,Benjaminli Sezarlı Ericli olan Tsubasa öncesi =) fakat onu bulmak dediğin gibi inanılmaz zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 tsubasadan baska futbol animesi izlemedigimden tavsiye veremedim ama eger spor animesi istiyorum dersen buraları doseriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Biraz gec olmus ama eksik kalmis olani ekleyeyim. Hugry Heart: Wild Striker var tavsiye edebilecegim. Mangaka Captain Tsubasa'nin yazari ayni zamanda. Ayrica Aoki Densetsu Shoot! zaten soylenmis, futbol animesi olarak en iyisi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar