Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 riza_calimbay said: RamsesII said: Ninlempis said: kat dennings(tu) Bunun resmi var mı lan göremedim???3-4 yıl önceki fotoyu diyo. yeni gördüm o halde ashley green, blake lively falan da mı eski lan. vay benim cahil gözlerim. The Fappening http://imgur.com/a/QhBS2#UoZOASC
progamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Red said: kat dennings nerde lan. yengeniz o bi bakayım fotolarına. Kat in fotolar senelerdir var ya sdf
riza_calimbay Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Ninlempis said: riza_calimbay said: RamsesII said: Ninlempis said: kat dennings(tu) Bunun resmi var mı lan göremedim???3-4 yıl önceki fotoyu diyo. yeni gördüm o halde ashley green, blake lively falan da mı eski lan. vay benim cahil gözlerim. The Fappening http://imgur.com/a/QhBS2#UoZOASC ohoooh bunlar egotastic'e çıkalı yıl oluyo be abi.
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 olivia munn'ın newsroom da ki karakteri benzer bir pozisyonda kalmıştı. eheh hazırlamışlar demek ki :D
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 KuddusiMavra said: mal lan bu amerikalılar. bütün bunları ruslar yaptı. ukraynaya yaptıkları işgali unutturmak için,dikkati bize çekmek için yaptılar diyen tip var ve onu destekleyen tipler var amerikan forum sitelerinde. Ukrayna meselesi falan değil de, büyük olasılıkla Rusyadan hekırlar falan yapmıştır, ABDli olsa 15 sene Arkansas Federal Hükümet Hapishanesinde zencilere karılık yapacağını bilir sonunun.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Ninlempis said: riza_calimbay said: RamsesII said: Ninlempis said: kat dennings(tu) Bunun resmi var mı lan göremedim???3-4 yıl önceki fotoyu diyo. yeni gördüm o halde ashley green, blake lively falan da mı eski lan. vay benim cahil gözlerim. The Fappening http://imgur.com/a/QhBS2#UoZOASC amerikayı keşfetmişsin, hayırlı olsun.
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 eyw bugün duble patlama yaşadım. (:P)
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 arkadaş, yok, bu işte bir manyaklık var. lan sabahtan beri onlarca artistin fotolarını hepiniz gördünüz. hadi bazıları diyelim ki sevgililerine göndermek için falan. olm bazı fotolar var,insan sevgilisine göndermeyi bırak kendisi görse utanır. nasıl çekip saklarlar böyle fotoları? eyvallah, biraz eski kafalılık var bende de bu kadar da değil yav.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ya kudo dur allanı seversen zaten ortalık karışık kaynarsın arada
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 sayin mavra..bunlarin geneli film artisti..kamera karsisinda farkli dusunceleri duygulari olan insanlar.psikolojik olarak farkli insanlar bunlar bi de nan senin benim 20 yasinda anca yasayabildigimiz zimbirtilari orta okulda coktan duvara asmis oluyorlar..otomatikman 3 0 geriden basliyoruz.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 KuddusiMavra said: arkadaş, yok, bu işte bir manyaklık var. lan sabahtan beri onlarca artistin fotolarını hepiniz gördünüz. hadi bazıları diyelim ki sevgililerine göndermek için falan. olm bazı fotolar var,insan sevgilisine göndermeyi bırak kendisi görse utanır. nasıl çekip saklarlar böyle fotoları? eyvallah, biraz eski kafalılık var bende de bu kadar da değil yav. gayet eski kafalısın demek ki askldjsakldj. kendisinden niye utanıo abi insan. ayrıca erkek olarak kadın kafasıyla düşünemeyeceğinizi öğrenin yahu artık
2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Ciplak fotolar havada ucusuyor Noldu? Kurallarmi degisti? Eger ogle ise resim yuzunden banlanan acclar acilsin
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ^^ He is damn right. Adminler faplamayı bitirince uçururlar.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 KuddusiMavra said: arkadaş, yok, bu işte bir manyaklık var. lan sabahtan beri onlarca artistin fotolarını hepiniz gördünüz. hadi bazıları diyelim ki sevgililerine göndermek için falan. olm bazı fotolar var,insan sevgilisine göndermeyi bırak kendisi görse utanır. nasıl çekip saklarlar böyle fotoları? eyvallah, biraz eski kafalılık var bende de bu kadar da değil yav. ya sanane aga kendi hayatı değilmi isterse götüne saç düzleştirici sokar isterse 50 erkekle bukakke yapar. sana mı kaldı milletin ne yapacağı? bunların internete düşmesi doğru değil. ama umrumuzda mı? hayır. oh vajinalar oh titiler falan. ama olayın ahlaki boyutunda NASIL SAKLARLAR falan gibi şeyler kimseye maal olacak işler değil. isterse 28 saatlik anal suşi vidyosu saklar. kime ne?
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 şu çocuğa güldüm aslında +18lik bir içerik yok ama olsun http://www.youtube.com/watch?v=MBrXUqHf9Gs
benjani Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 beyler şantiyede yaşıyorum, lütfen bir klasör filan yapıp paylaşabilir misiniz, ne var ne yok.
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 peçete vazelinde kargolayalım o zaman abi
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 1 hafta dayanamayan adam askerde ne yapar kim bilir.
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 benjani said: beyler şantiyede yaşıyorum, lütfen bir klasör filan yapıp paylaşabilir misiniz, ne var ne yok. Önceki sayfalarda google docs klasörü mevcut.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Vingthor said: KuddusiMavra said: arkadaş, yok, bu işte bir manyaklık var. lan sabahtan beri onlarca artistin fotolarını hepiniz gördünüz. hadi bazıları diyelim ki sevgililerine göndermek için falan. olm bazı fotolar var,insan sevgilisine göndermeyi bırak kendisi görse utanır. nasıl çekip saklarlar böyle fotoları? eyvallah, biraz eski kafalılık var bende de bu kadar da değil yav. ya sanane aga kendi hayatı değilmi isterse götüne saç düzleştirici sokar isterse 50 erkekle bukakke yapar. sana mı kaldı milletin ne yapacağı? bunların internete düşmesi doğru değil. ama umrumuzda mı? hayır. oh vajinalar oh titiler falan. ama olayın ahlaki boyutunda NASIL SAKLARLAR falan gibi şeyler kimseye maal olacak işler değil. isterse 28 saatlik anal suşi vidyosu saklar. kime ne? vingthorum yiğidim. aynı mantıkla sana ne lan benim ne düşündüğümden, sorduğumdan? ne demek kimseye mal olacak şeyler değil (maal ne lan?). elbette isterse her bi boku saklar, zaten buna kimse karışamaz ama önemli olan nasıl bir motivasyonla saklıyorlar bunu? neyse ya. cinsin önde gidenisin olm.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 benjani said: beyler şantiyede yaşıyorum, lütfen bir klasör filan yapıp paylaşabilir misiniz, ne var ne yok. ALIN LAN ALLAHSIZLAR!! AMA KÜRSÜYE BENİ BAŞKAN SEÇECENİZ YOKSA SİTERİM! https://mega.co.nz/#!e0MxUCbI!vJIh_kRfVY8wYXo1Yc-yTq5OXY6mzcXPWbjjPsok0bA
Öne çıkan mesajlar