pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Kullanan var mı?Nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Ben kullanıyorum, websitesi html vs anlamayanlar için çok güzel siteler hazırlayabiliyorsunuz drag&drop mantığı ile hosting, domain servisleride var gayet güzel tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 SEO anlamında eksiklikleri var. 3-4 tane site buradan kurmuştum. Hosting'i kendileri barındırdığı için 3. taraflara web sitesi yapmanızı tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 var mı güzel başka beleş siteler tavsiye edebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 wordpress e front end drag&drop olayı gelmiş.Yeni gördüm bunu ben.O biraz kurcalanabilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 wix veya wordpress yerine site yapmayı öğren derim. biraz daha fazla zaman harcarsın sadece ama daha ucuza gelir. çok komplike bir site yapmayacaksan zor değil öğrenmek. hiçbir şey bilmeden 3-4 günde öğrendim, yaptım ben. dreamweaver ı duymustum onu indirdim, internette bir ton tutorial var zaten, adobe nin kendi tutorial ları dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 O durumda işte css trickler cartlar curtlar zilyon tane üzerinde uzmanlık derecesinde zaman harcamak gereken işler geliyo.Sayfayı yazdığın css chromeda ayrı firefoxda ayrı ie de bambaşka görününce sende şekilden şekle giriyosun yani.CMS olayı o yüzden en mantıklısı.Adamlar her türlü problemi halletmiş oluyolar.Sana sadece doğru içeriği doğru yere koymak kalıyo.Hatta bunu drag&drop yapınca oh ne ala. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bir tek internet explorer ın güncellenmemis versiyonunda sorun oluyor ki aynısını wix de de yasıyorsun. uğraşmak istemeyenler için daha ideal tabii ama çok da zor değil aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar