Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Dini tartışacaksanız sadece İslama değil en geriye ilk medeniyetlere gitmek gerek, çıkma amaçları belli zaten dinlerin; toplum kontrolü ve kaosu engelleyici, insanın içindeki hayvanı korkutarak dizginleme amaçlı, bazen de zor durumlarda sığınacak manevi olarak rahatlatacak bir liman görevleri var. Ha ama çıkış amacından farklı olarak tarih boyunca çıkarcıların elinde kullanılarak, insanlara en büyük acıları çektirmiş olan şey de dinlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 dinlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Llama said: aente said: güncelleme almıyor ondan. geçen dedim bunu ya artık yeni din gelmesi lazım diye yada şu mesih gelcek falan da o zaman abi son işte dünya gümlüyor yav yenisi falan gelmesin napıyosun. hali hazırdakiler yok olup gitse yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 vivavale said: ilk başta @gerge nin dedikleri geliyor aklıma sonra insanları dünyadan çekiyorum. güzel olan şeyler de gidiyor. insan olmayan her şey güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 olum müslüman değilmisiniz,bunlar nasıl konuşmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 tiLi said: vivavale said: ilk başta @gerge nin dedikleri geliyor aklıma sonra insanları dünyadan çekiyorum. güzel olan şeyler de gidiyor. insan olmayan her şey güzel panpa rowing machine i insansız düşünemiyorum şimdi. sdf şu videoları da paylaşayım tam laz hoca. seviyorum Mehmet Okuyan ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar