Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Light s in the night (bards magical lanterns)

The_Guardian

Öne çıkan mesajlar

ışık <> beyaz. :) diiceem ilk şey bu. bi de madem ışığı dramatize etmeye çalışıyoruz, o halde ışıkları iletişime sokmalıyız. ortama etki vermeli. adamın üstüne yansımalı filan. ööle.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

yansima icin su adamin solunda(bize gore sag) daki cape i burn tool la(dur burn muydu. yok digeriydide unuttum ismini) ustunden gectim.
ozellikle iki cizgi halinde yerlerin ustunen bir dha gectim ki sanki duvar gibi olmasinda oturmus kumas gibi dursun die
ama bunun disinda verebileceginiz bir tavsiye varsa ltfen (photo shop bazinda. Yani sunu yap sole yap gibin)

Ayrica cape in sonunda (en usste) birkac sac teli belli olmus
orayi smudgeliyamamisim :D
Onun ustunde duracagim

Lakin ellere(ozellikle tirnaklara) dikkat

[signature][hline]H.B.E

[Bu mesaj The_Guardian tarafından 06 Ocak 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kllar biraz alakasız yerlerden çıkmış sanki resimde. tabii senin sucun degil bu. benim sana tavsiyem photosohopta resimlerle oynarken bu kadar blur kullanmamandır. birde şu ışıklara ctrl+b yle bir renk verirsen guzel olabilir.[signature][hline]...
Sosyal ağlarda paylaş

ışık etrafına beyazlık vermez öyle. onu anlatmaya çalışıyorum. ışık dağılır. yani zor bi konu bu. ama sözüm söz. bu resim üzerinde biraz ışık anlatıcam. yakın bi zamanda.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Guardian, 06 Ocak 2005 08:04 tarihinde demiş ki:
Sole ingilizce isimde veriyim tam olsun.

Bu resmi kendi yazdigim bir hikayedeki karaktere benzetmeye calistim. Oldu gibide.
Photo shopda bir resmin uzerinde oynuyarak yaptim.
Her turlu yorum serbesttir.
buyrunuz

resmin orjinalinide koysaydın biz nerden bilicez n yaptığını?[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline...

Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız,
Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir...
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Guardian, 07 Ocak 2005 08:09 tarihinde demiş ki:
said:
dory, 06 Ocak 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
ne kadarı sana ait resmin? simdi neden soruyorum bunu? merak:D
bu arada guzel olmus:)

Nekadarinin benim olup olmadigi sencede ortada degilmi :D

fake hirs yaptin anlasilan.
ha gayret.[signature][hline]H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

eheh
bizim forumda da söyledim, eller olmamış. ben beğenmedim yani. smudge kullanmışsın tamam da bulanık gözüküyor haddinden fazla. o bulanıklığı şeyedersen süfer olur.
tabi bunu yapman elemanın acilen maniküre ihtiyacı oldığı gerçeğini değiştirmiyor:D[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...