The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Sole ingilizce isimde veriyim tam olsun. Bu resmi kendi yazdigim bir hikayedeki karaktere benzetmeye calistim. Oldu gibide. Photo shopda bir resmin uzerinde oynuyarak yaptim. Her turlu yorum serbesttir. buyrunuz[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ışık <> beyaz. :) diiceem ilk şey bu. bi de madem ışığı dramatize etmeye çalışıyoruz, o halde ışıkları iletişime sokmalıyız. ortama etki vermeli. adamın üstüne yansımalı filan. ööle.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yansima icin su adamin solunda(bize gore sag) daki cape i burn tool la(dur burn muydu. yok digeriydide unuttum ismini) ustunden gectim. ozellikle iki cizgi halinde yerlerin ustunen bir dha gectim ki sanki duvar gibi olmasinda oturmus kumas gibi dursun die ama bunun disinda verebileceginiz bir tavsiye varsa ltfen (photo shop bazinda. Yani sunu yap sole yap gibin) Ayrica cape in sonunda (en usste) birkac sac teli belli olmus orayi smudgeliyamamisim :D Onun ustunde duracagim Lakin ellere(ozellikle tirnaklara) dikkat [signature][hline]H.B.E [Bu mesaj The_Guardian tarafından 06 Ocak 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: The_Guardian, 06 Ocak 2005 08:04 tarihinde demiş ki: Photo shopda bir resmin uzerinde oynuyarak yaptim. ne kadarı sana ait resmin? simdi neden soruyorum bunu? merak:D bu arada guzel olmus:)[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 kllar biraz alakasız yerlerden çıkmış sanki resimde. tabii senin sucun degil bu. benim sana tavsiyem photosohopta resimlerle oynarken bu kadar blur kullanmamandır. birde şu ışıklara ctrl+b yle bir renk verirsen guzel olabilir.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 aslinda blur kullanmadim genelde smudge o isiklar llakin simdi bir manik hatasi geldi aklima oda nie isiklarin gobekleri parlarken devami parlamiyor? :D[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: dory, 06 Ocak 2005 20:10 tarihinde demiş ki: ne kadarı sana ait resmin? simdi neden soruyorum bunu? merak:D bu arada guzel olmus:) Nekadarinin benim olup olmadigi sencede ortada degilmi :D[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ışık etrafına beyazlık vermez öyle. onu anlatmaya çalışıyorum. ışık dağılır. yani zor bi konu bu. ama sözüm söz. bu resim üzerinde biraz ışık anlatıcam. yakın bi zamanda.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Eller çok güzel olmuş ( adamdan korktum ya ne o ? )[signature][hline]Am i Loco ? Icq:161010949 Msn: [email protected] José Sanchez wants to eat Mavi gözlü pasta gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Normal insan Lakin hazir elim degmis bir smudge tool kullanarak o tirnaklari yapam dedim boylece daha bir atmosfer katiyor resme birkac arkadasim dedi o tirnaklari kes die ama nafile kesmiycem iste[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: The_Guardian, 06 Ocak 2005 08:04 tarihinde demiş ki: Sole ingilizce isimde veriyim tam olsun. Bu resmi kendi yazdigim bir hikayedeki karaktere benzetmeye calistim. Oldu gibide. Photo shopda bir resmin uzerinde oynuyarak yaptim. Her turlu yorum serbesttir. buyrunuz resmin orjinalinide koysaydın biz nerden bilicez n yaptığını?[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: The_Guardian, 07 Ocak 2005 08:09 tarihinde demiş ki: said: dory, 06 Ocak 2005 20:10 tarihinde demiş ki: ne kadarı sana ait resmin? simdi neden soruyorum bunu? merak:D bu arada guzel olmus:) Nekadarinin benim olup olmadigi sencede ortada degilmi :D fake hirs yaptin anlasilan. ha gayret.[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 eheh bizim forumda da söyledim, eller olmamış. ben beğenmedim yani. smudge kullanmışsın tamam da bulanık gözüküyor haddinden fazla. o bulanıklığı şeyedersen süfer olur. tabi bunu yapman elemanın acilen maniküre ihtiyacı oldığı gerçeğini değiştirmiyor:D[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: The_Guardian, 10 Ocak 2005 02:40 tarihinde demiş ki: fake hirs yaptin anlasilan. ha gayret. Hani şuna benim sana yaptığımı kendime yediremedim de anlayalım, hala laf atar tarzda.... Büyü biraz büyü..[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar