kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 yaklaşık son 3-4 güncellemeden beri şöyle bir sorunum var. browser'ı açıyorum, bir siteye gidiyorum, site status bar kısmında yükleniyor görünüyor ama bembebeyaz bir sayfa var ekranda. refresh falan yemiyor, o tabı kapatıp sıfırdan yeni tab açınca siteyi görüntüleyebiliyorum. bu neden olur ya? telefon lg g2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 google'a da bildirilmiş bu sorun ya, bi sürü kişide varmış. fuck this shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Aynı sorun bende son update ile çözüldü. Fazla tab açıkken yada çok yoğun resim olan sitelerde başıma geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 opera mobile rulz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 düzgün render edemiyor sayfaları opera mobil. mini süper ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 mini gifleri oynatamıyor ya da böle hareketli işleri yapamıyor. mobil onları da yapıyor.. hızı da resimleri düşük boyutta açma özelliğinden kaynaklanıyor. birde program hafif chrome gibi deel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Chrome beta yükle sorun cozuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar