narin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Macro ekonomi okumus veya okuyan insanlardan yardim istiyorum ; yarin cok onemli bi sinavim var ve bi kac temel sey sorucam.. (ISLM , Keyns egrisi fln fln ...) Bu konulari fransizca goren varsa daha da yardimci olur .. Simdiden tesekkurler ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 gecen sene gordum, bu donem micro'ya kasildigimiz icin hemen hatirlayamayabilmekle birlikte yardimci olmaya calisirim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
narin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ozelden msn atiorum ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
narin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 gayri safi milli hasila desek fizban =)[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 gelecek donem macroeconomic theory alacagimdan silemiyorum da ben =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Engel eğriside unutmayın kızanlar iktisat güzel şeydir 2 sene geöti unuttum ama muhasebe master[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 gdp vardi bide. ehe.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Hazır bu adamları konuşmuşken adamlar her işe el atmış yönetimden pazarlamaya teoriden uygulamaya her yerde bu heriflerin isimleri bi ara çalışırken ders küfür ediyodum ulan bok mu vardı bunlarla uğraştınız diye[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 turkce iktisatta gayet arapcanin hakimiyetinde, arkadaslarimdan biliyorum. ingilizce iktisat kimi yerlerde daha anlasilir oluyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 salı günü finalim war macro ekonomi.ingilizce almaktayım.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ
narin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bana IS/LM anlaticak olan var mi ? dil onemli deil anlasiriz =)[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 e anlattim ? duzeltme: tabi mesaj atmadan once saate bakmak lazim =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 10 Ocak 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
narin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Dojorel beni aydinlatti sagolsun ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Eno Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Yarın mikro finalim var ve ben mikroya kilitlenmiş durumdayım... Ha memnunmuyum, değilim... :) Çok spesifik makro soruların varsa gönder burdan, birşeyler söyleriz heralde. :)[signature][hline]Profocio Hosting
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ayni sekilde mikroecon theory finalinden 1 gun once keynesian'lari, IS/LM'leri falan hatirlamak biraz ugrastirsa da hallettik heralde narin'in sorularini. ben bide gecen sene sevmemistim bu keynesian theory'yi, aklimda kalmis yinede =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 makro ekonomi en cok zevk aldigim derslerden biridir ancak biraz gec kaldim buraya cevap vermek icin heh son konularin diagramleri iyice karisiklasmaya basliyodu bi o aklimda kalmis sanirim gecen seneden :)[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 benim de çarşamba micro finalim var.. pff.. edokomi aldığıma pişman edicekler, 1 saatte 800+ kelime yazmamı bekliyolar. [Bu mesaj mayfer tarafından 10 Ocak 2005 07:16 tarihinde değiştirilmiştir]
narin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: green_martian, 10 Ocak 2005 05:14 tarihinde demiş ki: son konularin diagramleri iyice karisiklasmaya basliyodu bi o aklimda kalmis sanirim gecen seneden :) Bugun sinavda baya bi abarttilar bu olayi .. Sinav 3 saat surdu toplam 4 sayfa soru sordular ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
narin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bu mikro finalleri olanlarin hepsini bi deftere kaydettim. 2.donem mikro var ; final zamani hapinizin pm'ine bi msn gelirse anlayin ki benim o =)[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 yanlız benimki IB economics, üniversite düzeyinde ekonomiye yardımcı olabilir miyim bilmiyorum :)
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 olamazsin malesef, ib'deki arkadaslarimdan biliyorum =) ben yardim ederim hepinize ehe/[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ikinci dönem benden sana PM geliyo o zaman :P
narin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Hatta dojorel biz finali birak micro dersleri baslamadan girelim su micro olayina hafiften =)[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 benim icin hava hos, unutmamis olurum hem. kendi micro theory sinavimdan once macro calistirmakta bir acayip oluyormus. niye keynesian yok bu sinavda diye bakindim ilk bikac saniye =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
narin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bende bi ara bi baktim musvetteye ; keynes e gore I=S filan yaziorum ; dedim napiorum lan beennnn =)[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Öne çıkan mesajlar