Sorj Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Dinlenilesi Şarkılar off off Tam bir Metallica geçişleri olan albüm yuh yani ne diyim bitter end şarkısı tam metallica tadında cok güzel ya 1 intro 2 no reason 3 88 arka arkaya koydunuzmu harika şarkılar cıkıyo antalyada bulamadım cd sini netten indirmek zorunda kaldım.Zaten netten bulasıya kadar bitaraflarım cıktı görende sanki rare bi grup felan zanletcek cekiom paso fake :) bence kesin bi şans verin bu albümünde nihehe[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 metallica geçişleri nasıl oluyor ehuh[signature][hline]Bob Kelso.10 inches. It's like a baguette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 len sum 41 ın her tarafı metallica olsa ne olur sanki. o ne biçim albüm ismi çük diye albümmü olur[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 abimde çük diye okuyo deli oluom metallica nın battery geçişleri warya hani gitar 42 42 4 24 2 (sallıyorum bunu ) 456 657 768 geçişler vardırya onlar işte aynı metallica geçişleri cok değişik olmuş yani albüm :) deneyin (y)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Hiç alınmıyorum üstüme vallahi...Hele Schuldiner olan hiç alınmıyo (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ölünün arkasından konuşulmaz. Together As One! - Chuck Schuldiner -R.I.P.-[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım.. [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 08 Ocak 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 rest in puşt my friend nihehe abi cidden bi dinleyin cok güzel yaa no reasonda ucuom zaten :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben dinlemedim ama blue jean kotu demişti[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Erutan, 08 Ocak 2005 22:46 tarihinde demiş ki: rest in puşt my friend nihehe abi cidden bi dinleyin cok güzel yaa no reasonda ucuom zaten :) Bence iyi bir grup hele bir sarkisi vardi ona bitiyordum. all we are gibi birseydi.klibi de boyle eski sarki klipleri gibi yapmislar o sarki..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Harbiden o ölen süfer tip için diğilde album adına yorum yapcam resmen çük :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 evet albüm süper the bitter end şarkısı da heavy metalimsi bi şarkı çok güzel[signature][hline]morning erection has you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 neheh evet cok güzel bitter end jıg jıgjı :) We're all to blame i diyosun demii and now we're all too blame gone tu far prayl to şeymn falan böyle bişeyler[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar