Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sum41 Yeni Albüm Chuck

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dinlenilesi Şarkılar off off Tam bir Metallica geçişleri olan albüm yuh yani ne diyim bitter end şarkısı tam metallica tadında cok güzel ya

1 intro
2 no reason
3 88

arka arkaya koydunuzmu harika şarkılar cıkıyo antalyada bulamadım cd sini netten indirmek zorunda kaldım.Zaten netten bulasıya kadar bitaraflarım cıktı görende sanki rare bi grup felan zanletcek cekiom paso fake :)

bence kesin bi şans verin bu albümünde nihehe[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
Mesaj tarihi:
len sum 41 ın her tarafı metallica olsa ne olur sanki.
o ne biçim albüm ismi çük diye albümmü olur[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım..
Mesaj tarihi:
abimde çük diye okuyo deli oluom

metallica nın battery geçişleri warya hani gitar 42 42 4 24 2 (sallıyorum bunu ) 456 657 768 geçişler vardırya onlar işte aynı metallica geçişleri cok değişik olmuş yani albüm :) deneyin (y)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
Mesaj tarihi:
Hiç alınmıyorum üstüme vallahi...Hele Schuldiner olan hiç alınmıyo (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
ölünün arkasından konuşulmaz.
Together As One! - Chuck Schuldiner -R.I.P.-[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım..

[Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 08 Ocak 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben dinlemedim ama blue jean kotu demişti[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar:
Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz?
Vieri ise şu cevabı verir;
Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek)

evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 08 Ocak 2005 22:46 tarihinde demiş ki:
rest in puşt my friend nihehe abi cidden bi dinleyin cok güzel yaa no reasonda ucuom zaten :)

Bence iyi bir grup hele bir sarkisi vardi ona bitiyordum. all we are gibi birseydi.klibi de boyle eski sarki klipleri gibi yapmislar o sarki..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

• Yeni Oluştur...