Sorj Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Dinlenilesi Şarkılar off off Tam bir Metallica geçişleri olan albüm yuh yani ne diyim bitter end şarkısı tam metallica tadında cok güzel ya 1 intro 2 no reason 3 88 arka arkaya koydunuzmu harika şarkılar cıkıyo antalyada bulamadım cd sini netten indirmek zorunda kaldım.Zaten netten bulasıya kadar bitaraflarım cıktı görende sanki rare bi grup felan zanletcek cekiom paso fake :) bence kesin bi şans verin bu albümünde nihehe[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
EarS Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 metallica geçişleri nasıl oluyor ehuh[signature][hline]Bob Kelso.10 inches. It's like a baguette.
Jester Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 len sum 41 ın her tarafı metallica olsa ne olur sanki. o ne biçim albüm ismi çük diye albümmü olur[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım..
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 abimde çük diye okuyo deli oluom metallica nın battery geçişleri warya hani gitar 42 42 4 24 2 (sallıyorum bunu ) 456 657 768 geçişler vardırya onlar işte aynı metallica geçişleri cok değişik olmuş yani albüm :) deneyin (y)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Hiç alınmıyorum üstüme vallahi...Hele Schuldiner olan hiç alınmıyo (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Jester Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ölünün arkasından konuşulmaz. Together As One! - Chuck Schuldiner -R.I.P.-[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım.. [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 08 Ocak 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 rest in puşt my friend nihehe abi cidden bi dinleyin cok güzel yaa no reasonda ucuom zaten :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
duende Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben dinlemedim ama blue jean kotu demişti[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Erutan, 08 Ocak 2005 22:46 tarihinde demiş ki: rest in puşt my friend nihehe abi cidden bi dinleyin cok güzel yaa no reasonda ucuom zaten :) Bence iyi bir grup hele bir sarkisi vardi ona bitiyordum. all we are gibi birseydi.klibi de boyle eski sarki klipleri gibi yapmislar o sarki..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
obacan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Harbiden o ölen süfer tip için diğilde album adına yorum yapcam resmen çük :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
ucanadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 evet albüm süper the bitter end şarkısı da heavy metalimsi bi şarkı çok güzel[signature][hline]morning erection has you
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 neheh evet cok güzel bitter end jıg jıgjı :) We're all to blame i diyosun demii and now we're all too blame gone tu far prayl to şeymn falan böyle bişeyler[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
Öne çıkan mesajlar