ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 meraba ben ikiyol foruma yeni uye oldum o yuzden yeni yaziyorum caldiklarimi begenenler oluyomus baya sevindim aslinda hic beklemiyodum yani oyle cok sert seyler calmiyorum falan neyse tesekkurler yani icq numaram 25472293 elimden geldigince yani listem yettigi kadar isteklerinizi calmaya calisiyorum bi de listemin oldugu bir adres var ama arasira kapaniyor site o yuzden kontrol etmeniz lazim http://www.students.itu.edu.tr/~mutlup burdaki sarkilar linkine basinca listeme ulasabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bu tarzınla devam etmeni temenni ediyoruz :) birde mumkunse iron maiden + manowar ve blind guardian kombosundan uzak dur, gına geldi bunları dinletip duruyorlar sabahtan akşama kadar. şekil 1a şuan djlik yapan arkadaşın yaptıgı yayın ;)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 heh yok cidden oyle blind guardian falan calmicam. tesekkurler karakedi yani ayrica senin saatinde zaten uyuyolar ne demek canim en guzel saat benim bence 23ten 02ye super bence neysee seninki de fena diil hani. sen istek caliyosun diye populersin bu kadar her telden caliyosun en azindan ben kendi bildigimi okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 sana da tesekkurler azmodai bi de konustuklarimi bazilari duymakta problem yasiyomus o konuda yapabilecegim hic bisey yok bazilari da super geliyo ses falan diyo uzgunum yani duyamiyorsaniz pek degistirebilecegimi sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 aynı radyoda iki djsiniz, aile kawgasınızı özelde yapin ;)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Bonepart burda dolma parmaklarıyla, gerçek hayatta denyoluğuyla ünlenen bir kişidir. Radyoda da bol çenesinden ünlenmiş. Harman yapmış yani, hastasıyız camia olarak. Diğer yandan ikiyol ile ilgili yorum yok şimdilik, iyi çalıyor gibi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 son 3 şarkıya yetiştim ama smog ve unbelievable çok iyiydi tebrik ederim icq nu not ettim programına rastlarsam bi ara istek atarım (bu arada yoda sapıttı cradle of filth ten sonra dj shadow falan çalmaya başladı)[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 neyse ya boyle polemiklere giremicem simdi gece gece gerek yok enerji harcamaya di mi ya bu arada ben kimseyi tanimiyorum haliyle kimse de beni tanimiyo hos bir durum bi tek boneparti biraz taniyorum. burda herkes herkesi taniyo mu anlamadim ben neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 nasil dinlicezki yawhu[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 valla ben ultimatr ken geldiim de de bonepart saçma ve imla hatası dolu yazardı hala da saçma ve imla hatası dolu yazıo[hline][Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: green_martian, 05 June 2003 02:59 tarihinde demiş ki: son 3 şarkıya yetiştim ama smog ve unbelievable çok iyiydi tebrik ederim icq nu not ettim programına rastlarsam bi ara istek atarım cok saol 23 ten 02 ye burdayim iste, beklerim daha guzel seyler de calarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: Dagger, 05 June 2003 03:04 tarihinde demiş ki: valla ben ultimatr ken geldiim de de bonepart saçma ve imla hatası dolu yazardı hala da saçma ve imla hatası dolu yazıo[hline][Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] hatta uotr zamanında, -hatta yakın zamana kadar- bıyıklı garip bi adam avatarı taşıodu :P[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki: selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 O biyik garip adam dediginiz Sturm Brightblade in bir cizer tarafindan yorumlanisiydi. Da Neyse, ikiyol cum 3 yila yakin suredir burda olanlarimiz var, e bazilarmiz da okuldan falan gercek hayattan taniyoruz zaten, arada paticik bulusmalari duzenliyoruz. Ben dinleymeedim 10 da yatmistim Bone un iyi geceler emsajimi iletesinden sonra ama hafta sonu dinlemeye calisicam madem slow caliyosun.[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 haftasonu yeni bir radyo açılırsa dinleriz artık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Ultimatr açıldığından beri takip ediyorum(hatta açılmadan öncede ediodum) Kaç sene oldu... Ama hala Bone'un yazılarının yarısını anlayamıyorum.... Yani Radyodaki sesinden ve resimlerinden anladığım kadarıyla "Bone çok panik atak olmalı" şeklinde bir yorum yapıp kaçıorum.[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 açılır inşallah ahftasonu bir radyo[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Peki Yeni Radyo açılırsa Kadro yine aynı mı olucak - kimler var?!?![hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Tebrik ederim ikiyol, gerek scorpions - still loving you, gerek Aerosmith - Dream On ile hem kendine belli bir tür tutturmuşsun hem de benim en hoşuma giden müzik türünü yapıyorsun. Forum ortamına da çok kısa zamanda alışacağını zannediyorum. Sesin de gayet net geliyordu bana, başkalarını bilemeyeceğim.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 yav radyo açılırsa bana da verin bi saat ustalardan çaliim. jaz bluz progresif power artık duruma göre.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 yeni radyo acilinca ben de calicam isallah istiyorum yani ben egleniyodum baya dedigim gibi sarki listesi www.students.itu.edu.tr/~mutlup adresinde var bakabilirsiniz calisiyo bugun yani site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Yeni radyo açılınca bende kendime bir saat istiyorum arkadaşlar. her telden çalacağım. Özellikle metal vesaire olacak ama hiç bilmediğiniz gruplar var elimde... Farklı tadlar... Bu arada ikiyol eger bi anda dumur modunda pepelegin bir kısmını tanımak istiyorsan ada gezintisi falan var cumartesi. Konu dışında ada toplantısı diye bakabilirsin.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bende isitiyorum... ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 evet abi süper birisi bu ikiyol dün benim adıma da bi parça çaldı eheh sağol ikiyol Seni Seviyoruz [hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 evet ikiyolu tebrik etmek lazım gerçekten güzel program yapıyor[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Azimle oluşturulmuş bir arşiv. ....Emeğe Saygı....[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar