Mino Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 deadwoll said: Feamer said: trakyada ise kızlar, doğululara kendi rızaları ile kaçıyorlarmış, 1-2 sene sonra geri dönüyorlarmış garip işler, biz mesela çarşı için yakın yer dururken 1 saat lik yere gönderiyorlardı, bölge halkı şikayet etmiş Millet karısını kızını çarşı izni olduğu günler dışarı çıkartmıyor küçük şehirlerde, kasabalarda vs. Düşünsene büyük çoğunluğu hayvan oğlu hayvan olan bir bölük abazayı toplum arasına salıyorsun. Zerg Rush? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 fizban said: reddit'te bunla ilgili tecrubesi olan var mi diye bir thread vardi. herkes 'bir arkadasim' seklinde anlatmis. kizlarin neredeyse hepsi 5 yil sonunda evi terketmisler. ama gordugum kadariyla bunun sebebi de insanlarin gercekten mal gibi davranmalari kizlara. bi tane kiz yazmis. tabi ne kadar dogrudur bilemem. cok mutluyum kocamla, 2. cocugumuz geliyor diyordu. abi su beni cok korkutuyor ya. belaruslu biri ile evlenecegim ben de cunku. ama cok da seviyorum kizi aramiz da cok iyi. 5 yil sonunda evi terk etme olayini ben de cok duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Ahah korkma olm sen Türksün, vatandaşlığın bi moka yaramıyor, terketcekse ilk seneden gider 5 sene beklemez vatandaşlık almayı asdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 haha ya sen hep söylenene bakma benim de bir tanıdık ukraynalı bir kadınla evlendi seneler önce çevresi hep o işte pasaport için istiyor alınca seni bırakır filan dedi. bunlar gayet mutlu ve çocukları bile var. ama iyisine denk geldi. iyileri de çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Aynisi bizim ailede de yaşandı. Türk eşi mahfetti adamı. İkinci evliliği kendinden epey küçük rus bir avukatla yaptı. 8 sene falan oldu, maşallah, çok mutlular. ikisi de birbirlerine çok saygılı ve duyarlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 hah iste boyle hikayeler duymak istiyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar