Feamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 bu arada bu diziyi mutfakta uğraşırken bile izlemem gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 behzat c'de bir hukumet propogandasi yok ki ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Erdal beşikçioğlu hatrına çekiyorum vasat oyunculuğu. Özellikle şu super kahraman Oğuz mudur nedir, sokaktan random 10 kişi topla 9 u daha iyi rol keser. Kimin torpiliyle girdiyse artık kadroya, ses,mimik,oyunculuk 0/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 baya amerikanvari bir kurtlar vadisi versiyonu gibi geldi bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bu hafta imralı ile görüşme var.ilk kez apo karakterini kullanacaklar http://www.youtube.com/watch?v=x7Wml4oYcIs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar