Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 yeni gtx 770 aldım. kartta 2 tane enerji giriş yeri var. içinden 2 de kablo çıktı. çıkan kablolar da ikiye ayrılıyor, aha şöyle: kablo bu ikiye ayrılanların ikisini de taktım. yani toplamda 4 yerden enerji geliyor karta. yoksa birer tanesini mi takmam gerekiyordu? şu anda problemsiz çalışıyor kart. bundan önce en son hd 4770 kullandığımdan pek bir bilgim yok. netten aradım ama direk psudan çıkan kalın birer kablo takmışlardı genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 herhangi bir tanesi yeterli. 2.si başka bir şeye seri elektrik bağlantısı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 kartin ustunde ne kadar delik varsa doldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 yeterince güç alamazsa zaten çalışmaz. büyük ihtimalle ikisi de lazım olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 PSU'ndan gelen ekran kartinin ustundeki girislere uygun yeterince kablo yok mu, bu ekran kartinin icinden cikanlar onlar yetmezse diye cikmistir (SLI falan durumlari olursa), takmak zorunda diilsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 şu 770 in power girişleri bibi 8 biri 6 pin psu dan gelen kablolardan biir 6 biri 8 pin olan 2 denesini takcan buraya ki zaten takmışsın, yoksa çalışmazdı devam et hacıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar