Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: raistlinthewiz, 09 Ocak 2005 12:02 tarihinde demiş ki: UF OKUSANA BIRADER. BENIMDE 2.MAIL GELDI AMA ACAMIORUM. AUTH KEY EU REGISTRATIONDA KABUL EDILMEDI AMA USTE KABUL EDILIO Tamam ya bagırma bi anda şok oldum ne yapacağımı bilemedim pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 İşin kötüsü bu stagelerin herbiri en az 2 hafta sürer. Dolayısıyla oyunun çıkmasına nerden baksan 1 ay var.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zulkarneyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Evet gece fırtınasından sonra sabah dinginliği banada hala 2.mail gelmedi uyuz oldum blizz e attım mail al dedim auth. code nu yanlış mı dogru mu ne yapıyosan yap sizle mi uğraşıcam diye rahatladım ama hala mail gelmedi us de valid eu da invalid bakalım çile devam ediyo...[signature][hline]ZuLkarneyn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ben ve 4 arkadaşıma da gelmedi 2.mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Revenant, 09 Ocak 2005 04:05 tarihinde demiş ki: Benimkinide etmiyor invalid diyor.Form'u doldurdum falan ama hala 2. mail gelmedi bana. Neyse zaten elimde su an EU WoW client yok Downloader sagolsun Firewall'u ayarlamama ragmen firewall var deyip abuk subuk bir sekilde cekiyor.. Ya birinden cd alicaz yada netten bi yerde bulursak download edicez Torrent'lere pek isinamadim Azureus dedigin o olsa gerek sanirim? Sen btd revenant deil miydin.İstteydin sanırım sen.Ben samsa clair.Bende eu client 1.1.2 ve 1.2.1 patchı var. Bunlar yeterli bildiğim kadarıyla.Clienti bulamazsan hallederiz.Özelden konusalım. Bu arada support sayfasından blizzarda 2 mail gönderdim.1. si yukardaki gibi cok bağlantı var diye geri dönmüştü.2. mailim sanırım ellerine ulastı ama cvp gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 arkadaşlar bugün kadıköydeyim eğer bana 1.2.1 patchi getiren olursa akşam ftpye koyarım herkes güzelce sömürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 paralı mı bu şimdi?[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ulan key i napacam? yardııımm[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ya arkadaşlar banada 2. mail gelmedi eu da form doldurdum kabul etmedi us de kabul etti bazı arkadaşlara 2. mail gelmediği halde eu da acc. alabilmişler sanırım onların keyleride şu an us de geçersizdir.Yani convertlenmiş ama mail gelmemiş kimi arkadaşlarada mail gelmiş ama convertlenmemiş o yüzden bence panik yapmaya gerek yok yavaş yavaş hallolur hepsi ama daha acc. alamayanlar varken milletin oyuna girebilmesine çok bozuldum sonuçta haksızlık herkesin aynı anda girmesi gerekir diye düşünüyorum.[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Taskiranus, 09 Ocak 2005 14:43 tarihinde demiş ki: Ya arkadaşlar banada 2. mail gelmedi eu da form doldurdum kabul etmedi us de kabul etti bazı arkadaşlara 2. mail gelmediği halde eu da acc. alabilmişler sanırım onların keyleride şu an us de geçersizdir.Yani convertlenmiş ama mail gelmemiş kimi arkadaşlarada mail gelmiş ama convertlenmemiş o yüzden bence panik yapmaya gerek yok yavaş yavaş hallolur hepsi ama daha acc. alamayanlar varken milletin oyuna girebilmesine çok bozuldum sonuçta haksızlık herkesin aynı anda girmesi gerekir diye düşünüyorum. direkt uvey evladız iste..:([signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 hehehe suna bakın: http://www.leagueofpirates.com/sirvival/queuedance.html[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 zuhahaha... koptum ya..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 haha direk beklemeye alior ya human sehrinde en az 200 kisi vardi[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 hehe oyuna girdim human olarak. etrafta nerdeyse yüze yakın adam olmasına rağmen kescek mob bulmakta zorlanmadım. ama saolsun mükemmel bilgisayarım restart attı şimdi 700 kişilik kuyruğu bekliyorum pof. edit: yazıyı yazana kadar 300'e düşmüş 3dk diyor. [Bu mesaj Mirage tarafından 09 Ocak 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 amma eglenceli olcak ha.. millet birbirinden yaratik kapmaya caliscak falan.. komedi resmen :P[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 700 800 kişilik sıra bişey değil hemen geliyo.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 valla bende 200 kisi var 6-7dk verio.. cok yavas![signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ha bu arada.. /join Turkish unutmayin ha... :-)[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Geliyoruz! Bekleyin... :D[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sira bekliyorum ühühühü :([signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 server 6 ya gelin arkadaşlar[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 daha serverlar yeni açıldığında daha 2 server varken birine girdiğimdeki ilk manzaralar 1 2 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Server in yanında normal yazyıosa o serverda pvp yapılabılırmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ehe evet mesela sayı ise 's' harf ise 'h' yazın sallayalım :P örnek: ssshss-hsshsss.... tarzında :P[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ben hep sayi salliom harf mi olcakti :P[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar