Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Final Beta Başlar....!

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

Evet gece fırtınasından sonra sabah dinginliği banada hala 2.mail gelmedi uyuz oldum blizz e attım mail al dedim auth. code nu yanlış mı dogru mu ne yapıyosan yap sizle mi uğraşıcam diye rahatladım ama hala mail gelmedi us de valid eu da invalid bakalım çile devam ediyo...[signature][hline]ZuLkarneyn...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Revenant, 09 Ocak 2005 04:05 tarihinde demiş ki:
Benimkinide etmiyor invalid diyor.Form'u doldurdum falan ama hala 2. mail gelmedi bana.

Neyse zaten elimde su an EU WoW client yok Downloader sagolsun Firewall'u ayarlamama ragmen firewall var deyip abuk subuk bir sekilde cekiyor..

Ya birinden cd alicaz yada netten bi yerde bulursak download edicez Torrent'lere pek isinamadim Azureus dedigin o olsa gerek sanirim?

Sen btd revenant deil miydin.İstteydin sanırım sen.Ben samsa clair.Bende eu client 1.1.2 ve 1.2.1 patchı var. Bunlar yeterli bildiğim kadarıyla.Clienti bulamazsan hallederiz.Özelden konusalım.

Bu arada support sayfasından blizzarda 2 mail gönderdim.1. si yukardaki gibi cok bağlantı var diye geri dönmüştü.2. mailim sanırım ellerine ulastı ama cvp gelmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar banada 2. mail gelmedi eu da form doldurdum kabul etmedi us de kabul etti bazı arkadaşlara 2. mail gelmediği halde eu da acc. alabilmişler sanırım onların keyleride şu an us de geçersizdir.Yani convertlenmiş ama mail gelmemiş kimi arkadaşlarada mail gelmiş ama convertlenmemiş o yüzden bence panik yapmaya gerek yok yavaş yavaş hallolur hepsi ama daha acc. alamayanlar varken milletin oyuna girebilmesine çok bozuldum sonuçta haksızlık herkesin aynı anda girmesi gerekir diye düşünüyorum.[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Taskiranus, 09 Ocak 2005 14:43 tarihinde demiş ki:
Ya arkadaşlar banada 2. mail gelmedi eu da form doldurdum kabul etmedi us de kabul etti bazı arkadaşlara 2. mail gelmediği halde eu da acc. alabilmişler sanırım onların keyleride şu an us de geçersizdir.Yani convertlenmiş ama mail gelmemiş kimi arkadaşlarada mail gelmiş ama convertlenmemiş o yüzden bence panik yapmaya gerek yok yavaş yavaş hallolur hepsi ama daha acc. alamayanlar varken milletin oyuna girebilmesine çok bozuldum sonuçta haksızlık herkesin aynı anda girmesi gerekir diye düşünüyorum.

direkt uvey evladız iste..:([signature][hline]Da Site
Da Blog
Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance?
Sosyal ağlarda paylaş

hehe oyuna girdim human olarak. etrafta nerdeyse yüze yakın adam olmasına rağmen kescek mob bulmakta zorlanmadım. ama saolsun mükemmel bilgisayarım restart attı şimdi 700 kişilik kuyruğu bekliyorum pof.

edit: yazıyı yazana kadar 300'e düşmüş 3dk diyor.

[Bu mesaj Mirage tarafından 09 Ocak 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...