Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Final Beta Başlar....!

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

sanırsam benle aynı sorunu yasayan baya biri var;

mail-deamondan gelen cevap :
: delivery temporarily suspended: host
mx4.blizzard.com[12.129.251.163] refused to talk to me: 421
>: Client host rejected: too many connections

herkes webformdan ve email yoluyla yuklendı blizze :)

hehe bu arada kendım yazıom kendım okuom sabahın 4 u delımıyım neyım ya[signature][hline]Da Site
Da Blog
Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance?
Sosyal ağlarda paylaş

yeni kalktım saat türkiye saatiyle 8'e geliyor. account'ı sorunsuz şekilde ilk denememde yarattım. şimdi diğer yüklü wow versiyonlarını silip indirmiş olduğum 1.2.0 gb versiyonunu yüklüyorum. biraz sürcek sanırım, hangi sunucudasınız şimdi pvp 6 mı?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

herkes oyunda tabi kimse bi şey yazmıyo hehe. patch bitmek üzere birazdan ben de o arkadaşlara katılcam.

pvp 6'da oynicam.

Gloria, Human Priestess

edit:

dedim de server list gelmiyor. english, german, french ve others diye 4 tane liste var. hepsi bomboş. suggest realm yapınca da bomboş liste geliyor önüme. bu liste de anında geliyor en ufak yükleme kasılma belirtisi yok. hmm.

edit2:

dedim ve forumlarda şunu okudum:

"1. 09/01 - All EU Servers are down | 1/9/2005 5:33:59 AM GMTST

The World of Warcraft Servers have been taken down to correct an issue, and we are working on bringing them back up as soon as possible.
We apologize for any inconvenience this may cause. "

uçan kafa geliyor bliz. daha bugün açmadınız mı server'ı, ne çabuk sorun oldu da kapadınız ya.. hevesle kurdum bekliyodum ben de.

[Bu mesaj Mirage tarafından 09 Ocak 2005 08:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 09 Ocak 2005 10:10 tarihinde demiş ki:
Ben usden convert ettim 2 . mail geldi şu an accountum açık . realm sayfasına kadar giriyorum ama şu an itibariyle serverlar downmuş . Neyse artık 2 dk daha bekleriz önemli değil ...

ehe 2 dakka, 2saat, 2gün'de olabilir malum "as soon as possible" yazmış adamlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
raistlinthewiz, 09 Ocak 2005 12:02 tarihinde demiş ki:
UF OKUSANA BIRADER. BENIMDE 2.MAIL GELDI AMA ACAMIORUM. AUTH KEY EU REGISTRATIONDA KABUL EDILMEDI AMA USTE KABUL EDILIO

Baya kişide var o problemi biliyorlardır çıkar meydana[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected]
WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected]
Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...