raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 of allahım ya ne kadar bahtsızmısım.. 2 mail geldigi halde key kabul etmio. ben derdimi kime anlatcam simdi[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ne bahtsizligi be... Bize o bile gelmedi.Sinirden gidip US'ta acc acip orda oynicam simdi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heavensdoors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ya bu key soruyo uyuz oldum ne gircem ben burayaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 preorder aldıysan oradaki cdkeyi gireceksin[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 cıldırcam harbı ben yatıorum kafayı yıcem yoksa[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sorun anlasıldı keyim hala USte gecerli us registration kabul etti. :( cevirmemisler[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sanırsam benle aynı sorunu yasayan baya biri var; mail-deamondan gelen cevap : : delivery temporarily suspended: host mx4.blizzard.com[12.129.251.163] refused to talk to me: 421 >: Client host rejected: too many connections herkes webformdan ve email yoluyla yuklendı blizze :) hehe bu arada kendım yazıom kendım okuom sabahın 4 u delımıyım neyım ya[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ehueh başlamış gecenin köründe :D :D Neyse Acc imi açtım ama serverlar yok ortada.Realmlist bomboş duruyor.Yoğunluktan göçtü ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yeni kalktım saat türkiye saatiyle 8'e geliyor. account'ı sorunsuz şekilde ilk denememde yarattım. şimdi diğer yüklü wow versiyonlarını silip indirmiş olduğum 1.2.0 gb versiyonunu yüklüyorum. biraz sürcek sanırım, hangi sunucudasınız şimdi pvp 6 mı?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 herkes oyunda tabi kimse bi şey yazmıyo hehe. patch bitmek üzere birazdan ben de o arkadaşlara katılcam. pvp 6'da oynicam. Gloria, Human Priestess edit: dedim de server list gelmiyor. english, german, french ve others diye 4 tane liste var. hepsi bomboş. suggest realm yapınca da bomboş liste geliyor önüme. bu liste de anında geliyor en ufak yükleme kasılma belirtisi yok. hmm. edit2: dedim ve forumlarda şunu okudum: "1. 09/01 - All EU Servers are down | 1/9/2005 5:33:59 AM GMTST The World of Warcraft Servers have been taken down to correct an issue, and we are working on bringing them back up as soon as possible. We apologize for any inconvenience this may cause. " uçan kafa geliyor bliz. daha bugün açmadınız mı server'ı, ne çabuk sorun oldu da kapadınız ya.. hevesle kurdum bekliyodum ben de. [Bu mesaj Mirage tarafından 09 Ocak 2005 08:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 2.mail gelmedi..Keyi us account acmak icin denedigimde kabul etti..Sonumuz hayrola..[signature][hline]Vislyn,The Shadowknight of ALATURQUA(EQ2) Regan of FRF(SWG-Retired) a.k.a. Archangel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 2. mail geldi girdim actım acc %60 wow client ı download unu bekliyorum bu 2. maili gelip acamayan varmı ??[signature][hline]arent you infected yet? Infected Mushroom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ben usden convert ettim 2 . mail geldi şu an accountum açık . realm sayfasına kadar giriyorum ama şu an itibariyle serverlar downmuş . Neyse artık 2 dk daha bekleriz önemli değil ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 hehe bu us client taki direct x le eu daki directx klasoru aynımıdır 36 mb 36 mb cekmeyelim bosuna :)[signature][hline]arent you infected yet? Infected Mushroom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 evet aynı. ben torrent ile indirmedim ama oyunu install ederken o directx klasörünün orda olmasını istiyor. bende US betadan indirdiğim directx klasörünü kopyaladım oraya ve sorun olmadan install ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Dunedain, 09 Ocak 2005 10:10 tarihinde demiş ki: Ben usden convert ettim 2 . mail geldi şu an accountum açık . realm sayfasına kadar giriyorum ama şu an itibariyle serverlar downmuş . Neyse artık 2 dk daha bekleriz önemli değil ... ehe 2 dakka, 2saat, 2gün'de olabilir malum "as soon as possible" yazmış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 tüh, keşke uyumasaymışım :)[signature][hline][b]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Benim 2. mailim geldi ama eu da kabul etmedi us de kabul etti keyi deli olcam ya bu nası iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: -coLdwind-, 09 Ocak 2005 11:03 tarihinde demiş ki: tüh, keşke uyumasaymışım :) aynen! :hmm: [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 09 Ocak 2005 11:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 saat 6'ya kadar oynayabildik lol.. isveççe ispanyolca yazılar dikkatimizi çekti hemen hehe. millet ingilizce konuşun diye kızıyor bunlara.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Beyler benden başka 2. mail geldigi halde giiremeyen varmı yoksa ben paticikteki en bahtsız adammıyım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 UF OKUSANA BIRADER. BENIMDE 2.MAIL GELDI AMA ACAMIORUM. AUTH KEY EU REGISTRATIONDA KABUL EDILMEDI AMA USTE KABUL EDILIO[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 biri EU forumlarda bizim bu sorunumuzu dile getirebilirmi acaba?[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ben Preorder ettiğim halde giremiyorum. En bahtsız benim :([signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: raistlinthewiz, 09 Ocak 2005 12:02 tarihinde demiş ki: UF OKUSANA BIRADER. BENIMDE 2.MAIL GELDI AMA ACAMIORUM. AUTH KEY EU REGISTRATIONDA KABUL EDILMEDI AMA USTE KABUL EDILIO Baya kişide var o problemi biliyorlardır çıkar meydana[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar