Apache Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Şu anda atv de yarısı bitti filmin.Bir kere iğrenç bir türkçeye çeviri yapmışlar.Uzaya çıkıp döndüğünde garipleşen bir astronotun durumu konu alınıyor.Karısı hamile kalıyor,ara sıra flashbackler ile eskiyi hatırlıyor falan klasik hollywood filmi olmuş.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 beni pek sarmadı ama kadın güzelmiş :D konusu hoş ama o tadı alamadım....[signature][hline]benim canım dershanem mef'in bir efsanesine göre bir gün biyolojide üreme konusu anlatıldığı sırada, bir kız öğrenci ile öğretmen arasında şu diyalog geçmiştir: --Hocam erkeklerin penisinde kemikmi var? --Hayır yavrum sana öyle gelmiştir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 eh güzel olsun charlize theron kendileri......[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 kadın ------> Charlize Theron[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 en sonundaki kızıl hali mükemmeldi[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 igrenc bitti[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 neydiki bu şimdi ? o kadar gittiniz anlamlı bi son yapın bari[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 abuk sonlu ikinci film çıkartabiliriz tadında birşey oldu.kadın baktı çocuklar baktı otobüste aouwau uzaylı sesi geliyordu kulaklıktan.. bitirdiler böyle.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 İsme bak ya. Astronotun Karısı. Astronotun Kayınvalidesi Dalgıç ve Kardeşleri Overlokçunun Üvey Kızı gibi filmler çekmeleri lazm aslında.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Bıshop, 10 Ocak 2005 02:15 tarihinde demiş ki: neydiki bu şimdi ? o kadar gittiniz anlamlı bi son yapın bari :( ben o filmin sonunu kaçırmıştım...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 isminden kaybetmişti zaten :) reklamlarını görünce direk atvnin 3.sınıf filmlerinden biridir dedir tehşisini koydum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Jonny Depp oynamasaydı keşke öle bir filme hiç yakıştıramadım o süper adamı.[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar