SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Arcbound Ravager Glimmervoid Bu iki kartı acilen arıyorum. İster trade ister satın alıcam...[signature][hline]Hangi Büyü Birkez Olsun Sevildiğimin Bilgisini Kalbimden Söküp Atabilir ki?... Ölüm Bile Bu Kadarını Yapamaz!!!... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ikiside var bende istersen hemen gönderebilirim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ardeth msn i acarmısın ?[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav... 6 9 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Glimmervoid foil olarak var eğer ilgilenirsen.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ben foil ile ilgileniyorum msn alayım :D[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav... 6 9 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 [email protected] pazar günü müsaitiz konuşmak için... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Ardethamblecrown, 07 Ocak 2005 15:07 tarihinde demiş ki: ikiside var bende istersen hemen gönderebilirim Oke Msn ini alabilirmiyim? Orada daha iyi anlaşabiliriz.[signature][hline]Hangi Büyü Birkez Olsun Sevildiğimin Bilgisini Kalbimden Söküp Atabilir ki?... Ölüm Bile Bu Kadarını Yapamaz!!!... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Pestilence, 07 Ocak 2005 15:48 tarihinde demiş ki: Glimmervoid foil olarak var eğer ilgilenirsen.... Eft ilgilenirim... Msn ini kaydettim...[signature][hline]Hangi Büyü Birkez Olsun Sevildiğimin Bilgisini Kalbimden Söküp Atabilir ki?... Ölüm Bile Bu Kadarını Yapamaz!!!... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Benim Msnim [email protected] Elinde bu kartlara sahip olanları benkliyorum.[signature][hline]Hangi Büyü Birkez Olsun Sevildiğimin Bilgisini Kalbimden Söküp Atabilir ki?... Ölüm Bile Bu Kadarını Yapamaz!!!... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 "foil" derken hangi foil? yani counter büyüsü olan Foil mi yoksa ööle common uncommon foiller filan mı?[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Parıldak kart :D[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav... 6 9 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Gothic_Angel, 10 Ocak 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Parıldak kart :D bendekiler baya parlıyolar:) bi kutu kadar common uncommon ve 8-10 kadar rare.. bikaç da pre-release pırıldakları..[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.