SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Arcbound Ravager Glimmervoid Bu iki kartı acilen arıyorum. İster trade ister satın alıcam...[signature][hline]Hangi Büyü Birkez Olsun Sevildiğimin Bilgisini Kalbimden Söküp Atabilir ki?... Ölüm Bile Bu Kadarını Yapamaz!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ikiside var bende istersen hemen gönderebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ardeth msn i acarmısın ?[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav... 6 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Glimmervoid foil olarak var eğer ilgilenirsen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ben foil ile ilgileniyorum msn alayım :D[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav... 6 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 [email protected] pazar günü müsaitiz konuşmak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Ardethamblecrown, 07 Ocak 2005 15:07 tarihinde demiş ki: ikiside var bende istersen hemen gönderebilirim Oke Msn ini alabilirmiyim? Orada daha iyi anlaşabiliriz.[signature][hline]Hangi Büyü Birkez Olsun Sevildiğimin Bilgisini Kalbimden Söküp Atabilir ki?... Ölüm Bile Bu Kadarını Yapamaz!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Pestilence, 07 Ocak 2005 15:48 tarihinde demiş ki: Glimmervoid foil olarak var eğer ilgilenirsen.... Eft ilgilenirim... Msn ini kaydettim...[signature][hline]Hangi Büyü Birkez Olsun Sevildiğimin Bilgisini Kalbimden Söküp Atabilir ki?... Ölüm Bile Bu Kadarını Yapamaz!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Benim Msnim [email protected] Elinde bu kartlara sahip olanları benkliyorum.[signature][hline]Hangi Büyü Birkez Olsun Sevildiğimin Bilgisini Kalbimden Söküp Atabilir ki?... Ölüm Bile Bu Kadarını Yapamaz!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 "foil" derken hangi foil? yani counter büyüsü olan Foil mi yoksa ööle common uncommon foiller filan mı?[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Parıldak kart :D[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav... 6 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Gothic_Angel, 10 Ocak 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Parıldak kart :D bendekiler baya parlıyolar:) bi kutu kadar common uncommon ve 8-10 kadar rare.. bikaç da pre-release pırıldakları..[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar