Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Gittigidiyor vb. sitelerden aldıgınız,iyi bir lazer toner tozu satan yer var mı ? Koyu baskılı,silinmeyen bir tozcu lazım ya. Hep kötü kalite satanlara raslıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Biz hep orjinal aliyoruz kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Toz falan. Şifreli içerik olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Taner Toz diye okudum. Yeni bir manyak çıktı sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 İzmir'de Aksel, İstanbul'da Meriç LTD. var. oralardan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 meriç'e baktım ama sırf toz satmıyor galiba arkadaş. Bana sırf toz lazım çünkü kendim dolduruyorum oki b401dn mono lazerli yazıcı var. O kadar süper ki anlatamam. Kapağını açıp doldurup geri kapatıyosun 1 dk sürmüyor tozu doldurması. Şu vatandaştan çip aldım http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/oki-mb451-mb451dn-toner-drum-sonsuz-reset-chip-120218022 resetliyosun istedigin kadar aleti,toner bitti hatası vermiyor. Herkese tavsiye ederim. Baska yazıların toz haznesi oki gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar