Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 dana22 said: yok yok genel abi..ozel kastedilmis bir kiz arkadas yok ..aman..haddimize degil insanlarin ozeline laf etmek.. edit..bir de tabi ek olarak su lazim bu lazimlara ..kapi ebatlarinda torpil lazim..zaten bilimdali tarafindan tanindiginizi var sayarsak.sizi seviyorlarsa zaten hersey kendiliginden yuruyor..bunun icin genel kriterler akrabalik iliskisi.parti iliskisi.univ yonetiminden birileri ile herhangi bir iliski..seklinde gidiyor. şu bold kısım kesinlikle işe yarayan bir şey, "ama" alanınızda iyiyseniz kabul ettirebiliyorsunuz bir şekil. tabii daha zor ve daha az ihtimal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 yok abi kendimden biliyorum ...bilim dalim disinda alakasiz yuksek lisans ve doktoram var..hanimin da ole..hatta hanimin 2 yuksek lisansi filan var..evet torpilimiz var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 akademisyen misiniz şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Merak ettim yüksek lisans yaparken ÖYP kadrosuna başvurmak ve alınmak mümkün mü? 90 üstü YDS ve ALES ile 3.0 üstü ortalama ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Bölümüne göre değişiyor puanlar, eğer kadro yüksek lisans yapıyor olmak vs. gibi seni kapsar şekilde açılmış olursa başvurabiliyorsun. Bu arada 90+ ALES, YDS var mı yoksa yaparım diye mi düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 bu arada şu zamdan sonra ales puanları tavan yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 dur bakalim ne nereye ne kadar cikacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Farklı bölümde doktora çok zor oluyor.Ben veteriner fakültesini bitirdikten sonra gıda mühendisliğinde doktoraya başvurdum;dersleri geçtim,ingilizceyi verdim ve bilimsel yeterlilik sınavına girdim.Benimle beraber sınava giren adayların sözlü sınav süresi ortalama 45 dakika sürerken benimki 2,5 saat sürdü,başka fakülteden gelen hoca kitaplardaki en gereksiz konulara bile değindi.Neyse bilimsel yeterliliğide verdikten sonra tezi alabıldım sonunda. İlk başlarda ders aldıgınız tüm hocalar ön yargılı oluyor size,sen anlamazsın tarzı konusmalara basvuruyorlar.Öğretim üyeliğini ise imkansız olarak görüyorum,kendi mesleklerine vefasızlık gibi görüyor bizim hocalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Maaş zammından sonra ortalık toz duman olcak. Aşağı yukarı 1000 lira zam geliyor araştırma görevlisi maaşlarına. Yeni mezuna bu rakamı veren çok az yer var. Ooo süper maaş, yatış iş diye işe girip gecem gündüzüm yok, mobbing var, dövlet bize bahmıyir diye ağlayacak tipleri heyecanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar