Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Farklı bir alanda akademisyen olmak


Tori

Öne çıkan mesajlar

dana22 said:

yok yok genel abi..ozel kastedilmis bir kiz arkadas yok ..aman..haddimize degil insanlarin ozeline laf etmek..

edit..bir de tabi ek olarak su lazim bu lazimlara ..kapi ebatlarinda torpil lazim..zaten bilimdali tarafindan tanindiginizi var sayarsak.sizi seviyorlarsa zaten hersey kendiliginden yuruyor..bunun icin genel kriterler akrabalik iliskisi.parti iliskisi.univ yonetiminden birileri ile herhangi bir iliski..seklinde gidiyor.


şu bold kısım kesinlikle işe yarayan bir şey, "ama" alanınızda iyiyseniz kabul ettirebiliyorsunuz bir şekil. tabii daha zor ve daha az ihtimal =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Farklı bölümde doktora çok zor oluyor.Ben veteriner fakültesini bitirdikten sonra gıda mühendisliğinde doktoraya başvurdum;dersleri geçtim,ingilizceyi verdim ve bilimsel yeterlilik sınavına girdim.Benimle beraber sınava giren adayların sözlü sınav süresi ortalama 45 dakika sürerken benimki 2,5 saat sürdü,başka fakülteden gelen hoca kitaplardaki en gereksiz konulara bile değindi.Neyse bilimsel yeterliliğide verdikten sonra tezi alabıldım sonunda.
İlk başlarda ders aldıgınız tüm hocalar ön yargılı oluyor size,sen anlamazsın tarzı konusmalara basvuruyorlar.Öğretim üyeliğini ise imkansız olarak görüyorum,kendi mesleklerine vefasızlık gibi görüyor bizim hocalar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Maaş zammından sonra ortalık toz duman olcak. Aşağı yukarı 1000 lira zam geliyor araştırma görevlisi maaşlarına. Yeni mezuna bu rakamı veren çok az yer var.

Ooo süper maaş, yatış iş diye işe girip gecem gündüzüm yok, mobbing var, dövlet bize bahmıyir diye ağlayacak tipleri heyecanla bekliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...