Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskişehir motosiklet festivali 28-31 ağustos!!

Lithran

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bilmeyen için yardım olması amaçlı konu açayım dedim.Olurda katılmak isteyen bilgi almak isteyen mesaj atabilir bana.

ESKİŞEHİR MOTOSİKLET FESTİVALİ 28.29.30.31 AĞUSTOS 2014 ÇİFTELER SAKARYABAŞI 39.351274, 31.057699

Şimdi sizlere sizlere karşılaşacağınız ortam ile ilgili bilgi vermek istiyorum.Ballandırmadan dışarıdan gelecek adama yardım olması açısından kısaca doğrudan bilgi vereyim.

Öncelikle Eskişehir-Çifteler sakaryabaşı denilen yer ,ülkemizde ki görülmesi gereken güzel ve eşi benzeri fazla olmayan tabiatı olan, yemyeşil ve tatlı su kaynağının doğduğu bir yerdir.Sakarya nehrini besleyen suyun yer altından fışkırdığı tabiat harikasıdır.Suyun yeryüzene ulaştığı nokta tamamen akvaryum gibidir .Videoyu izleyince daha net anlayacaksınız.

Halen dalgıçlar tarafından su altı yaşamı kayıt altına alınmaktadır.Yurt dışından gelen ekiplerin konakladığı bir bölgedir.

Gelelim merak edilen kısımlara ,

Kamp alanı
Yüzme havuzları
Konaklama için odalar
Lokantalar mevcuttur.Kısaca ufak bir tatil köyü diyebiliriz.Fiyatlar hakkında bilgi vereyim.Alan etrafındaki işletmelerin verdiği fiyat politikası üzerine .Alabalık lokantasında salata ,isteğe göre alabalık 10 tl.70 lik rakı 80 tl yemekler ortalama 3 ila 7 tl arasında değişmektedir.Fiyatlar konusunda işletmeler kar amacını minumun tutmuşlardır.Belediye ve kaymakamlık destekli olduğundan.Tüm aktiviteler ÜCRETSİZDİR.

Yapılacak tüm aktivite ve yarışmalar sonucunda kazananlara festival sponsoru tarafından hediyeler verilecektir.(Yamaha ,Honda,Suzuki,Ktm bayileri)

Yardım yataklık isteyen olursa pm lesin kesin bilgi ilk ağızdan verilir gelin bak çok eğlencez .

Dingılda link bura

[video]http://vimeo.com/94778269?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...