Jester Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 evet KISS Psycho Circus: The Nightmare Child var. ama şarkılarında brutal (senin kastettiğin biçimiyle böeeeaaağ :D) yok kesinlikle, müziği gayet eğlenceli bir gruptur.[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 buna brutal diyen adama amorphis falan öneririm..noter tastiklidir 4 gün içinde kulak ve kafa iadesi yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ya ben ilk kez arkadasımın verdigi dvdyle dinledim o gun 2 saatlik dvdyi 3 kez arka arkaya izledim cunku adamların performanslarına sonra gittim albumlerini aldım sıkıcı albumleri sahne performansı gibi diil haa bide bunlar yahudi obur yahudiler gibi cok paragozler zaten suratlarınıda sırf para için açmıslar bigun gene simmonsa(basscıları) sormuslar turkiyede konser vermeyi dusunurmusunuz demişler adam hah turklermi onların vercegi para bizim içki paramızı bile karsılamaz demiş mesela sitesine girin www.kissonline.com adamlar prezervatif yapmışlar bide love gunprotection yazıyodu (lovr gun bi şarkıları oluyo oda en iyilerdendir yazmayı unuttum) yani paragoz ancak muhtesem muzik yapan insanlar toplulugudur kiss ayrıca konserlerini izlemeye doyum olmaz bide cumaları friday rocksta vh1da bol bol cıkıyolar off ya cok yazdım[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ya gruba brutal diyemezsiniz cunku 4 adamın 3'u vokal yapıyo ama basscısının sesi brutal gibi brutalda diil ama cok farklı brutal gibi metal muzige falan yakısır ama brutal diil forever-bateristin vokali i was made for lovin' you- gozunde yıldız olan gitaristin vokali god of thunder-basscınınvokali hepsi ayrı ayrı guzeldir valla[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Nası yani adamlarda baterist sarkıyı çalarkan ciddi ciddi sesini falan bozmadan (bu sırada ritim kaçırmadan hata yapmadan) sarkıyımı sölüyo? ben buna dikkat etmedim ?[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hyr o sarkıda akustik gitar calıyo espri yapmıyorum gercekten calıyo bu arada ben bu kadar kiss muhabbetinden sonra gaza geldim cdsini takıp dinlemey basladım[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 onu ben de tam bilmiyorum valla bilen biri söylesin bu ara imzan çok güzel obacan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bende dedim asmıs bi grup olabilir ama imkansız :) Ama tabiki bara bara miclerden birine sölemek mümkün düz ritim giden yerlerde denenmiştir (Nightwish - Jukka , E-Ques - Can :))[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: obacan, 08 Ocak 2005 23:56 tarihinde demiş ki: Bende dedim asmıs bi grup olabilir ama imkansız :) Ama tabiki bara bara miclerden birine sölemek mümkün düz ritim giden yerlerde denenmiştir (Nightwish - Jukka , E-Ques - Can :)) dream theater yapıyo aynısını bidegoing blindda ucu birden farklı farklı yerlede soyluyo oda cok ii olıuyo boyle bi basscının garip sesi sonra gitaristin guzel sesi karısıyo ooyle[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Majestyofmisery, 08 Ocak 2005 22:22 tarihinde demiş ki: tabiki :) senin nickin birisi ile aynı,aynı değilde eki var, orionturk falan mı acaba? ulan, ulan nickimi çalmışlar ulan bide sitenin admini hemde.. nickimi çalmışlaaaar :hrr:[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Infernal nikine uygun olarak senin gidip yerlebir etmen onlara dünyayı dar etmen lazım bence :D İmza için tesekkur ederim daha geliştircem işallah yane her harfe uygun sevdiğim grupların sitelerini koycam :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bencede bana olsa kan cıkardı bu topicten boyle altta kalmalar falan olmuyo yani :yapma:[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hrrrrr hrrrrrrrrr hrrrrrrrrrrrr groaaaaaaaargh! in the name of kiljaeden! *!casts metamorphosis* *!morphs into demon form*[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 tanıdığım infernal daha düzgün biriydi :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Du olm bulasma :D Adamın nikini çalmışlar! :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 o zaman kiss me[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Olm bu aksam ice dağattın ehue koptum burda "ozaman kiss me" ehue :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ask acısı cekerken arka arkaya yuzlerce kez forever dinledigim gunleri hatırladım aniden[signature][hline]slash kotu solo yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 İmzanı sevdim trgdy :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 biyerde bakarken kiss için glam rock yazdıklarını gordum alala[signature][hline]slash kotu solo yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ne alaka yaw :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bende anlamadım[signature][hline]slash kotu solo yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Kiss bir kere karanlık değildir, aksine şopardır :) sahnede adamlar tam maymun oluyor, deri kıfayet ve saçlar zaten 80lerden kalma. Surat boyamak da ilginç görünme olayı. Glam rock bilmem de happy metal olur ancak ehehehehe Rock kardeşim rock işte. "I was made for loving you baby, you were made for loving me, I can't get enough of you baby, can you get enough of me?" Hele ki böyle şarkı sözleri olan bir grup ne kadar satanik metalik olabilir ki eehehehehehe *!Şarkıyı mırıldanarak uzaklaşır...*[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 nası ya ?[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 yok yahu glam değil :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar