DiablosHellfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 shard ımı kurdum, kendi bilgisayarımda çalışıyor, ancak ağ üzerinden ve net üzerinden nasıl başka bilgisayarların benim shard ıma girebileceği hakkında hiç bir fikrim yok bilen varsa buraya yaazsın, ve bana msn den ulaşsın (msn im [email protected] ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arsenlupen14 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bak sphereserver'ı açtığın zaman konsolda aşağıda gördüğün monitoring ip=......... buradaki ip no'sunu girmesini istediğin kişilerin login.cfg dosyalarına yazlamalarını isticeksin onlar yazdıkları anda senin shardına bağlanabilirler!! Eğer bir program kurmak istiyorsan programın içine bu login.cfg dosyasının içine ip numaranı yazıp arkadaşlarına dağıtabilirsin!![signature][hline]Chester Bennington Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 [email protected] gel msn'ime anlatıyım herşeyi.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiablosHellfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 acaba siz adsl ile shard kurunuz mu? ben sphere yle kuruyorum, runuo yla kursam sorun kalkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 RunUo ile server kurarsan fazla bişey yapamazsın C# bilmen gerek.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arsenlupen14 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Brook, 09 Ocak 2005 16:57 tarihinde demiş ki: [email protected] gel msn'ime anlatıyım herşeyi. Bence de bişi farketmez BrOOk[signature][hline]Chester Bennington Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arsenlupen14 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Pardon Brook Yanlış söledim diablo sana dedim bunu :)[signature][hline]Chester Bennington Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar