webportalim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Selam Arkadaşlar, Silvermoon serverında genel olarak aktif oyuncular aramaktayız. Guildimiz'de herkeze yer vardır. Guild yaş ortalamamız 25+ olup kesinlikle agro kelimeler küfür ve bu tarz davranışları kaldırmamaktadır. Guild oyuncuları olarak Hc'7/14 Normal'14/14 progress sahibiyiz. Genel olarak her hafta raidlerimiz bulunmakta ve yeni oyuncularımızın progressini ilerletmek adına Flexible ve normal raidlere Alt yada Main karakterlerimizde katılıp yardım etmekteyiz. Achievement point Battlegrounds Arena gibi aktivitelerimizde zaman zaman olmaktadır. Amacımız yeni gelecek pakette birbirmize destek olup en iyi guildler arasında yer almak ve birbirimize yardımda bulunmaktadır. Silvermoon'da bir Türk Guild'i olarak, beraber paylaşımlarda bulunmak yardımlaşmak ve Hc Normal Progresslerimize katılmak isteyen tüm aktif arkadaşlarımı Guildimizde görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Codur Guild. İletişim; Server Révy , Fardy , Kvote , Juntelar (ayrıca guildimizdeki herhangi biri ile de irtibata geçebilirsiniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 guild level 25 se gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
webportalim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Söylemeyi unuttum Ally tarafındayız. Guild lv 25 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 nick Agmnar ekleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 ben gelem ya 90 monkum guildsiz takılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
webportalim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Arkadaşlar şöyle yapalım Social (O) dan who kısmına codur yazıp aratın ve online olanlardan birine pm atıp inv isteyin, çünkü siz ofline iken guild inv yollanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Şimdi her server'dan adam alınabiliyo mu? Yoksa battlegroup aynı mı olmalı? Battlegroup diye bi sey devam ediyo mu gerci onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 BG sinirlamasi yok benim bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 if the person can join your guild due to being in a shared realm pool of a connected realm then they can use the guild normally. These realms are the connected ones for now: http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/8715582685 sadece connected realmlerde gecerli xrealm guild invite sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
webportalim Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 toggie said: Şimdi her server'dan adam alınabiliyo mu? Yoksa battlegroup aynı mı olmalı? Battlegroup diye bi sey devam ediyo mu gerci onu da bilmiyorum. Guild için aynı serverda olması gerekiyor fakat, BG,RBG, Raid filan için her serverdan oyuncu ile beraber olabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar