cromthorne Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Bana cok kolay skıllerdır 2 gunde 110 larsın 2 sını de dedıler...Arkadaslar 5 gundur gunde 14 saat kasıyom 8*8 le peace 80 musıc 90... bende mı bı garıplık var yoksa bu skıllerde mı bılgılerınızı yazarak benı aydınlatırsanız sevınırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Kestane kebap,Acele cevap:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 devamlı full stuffedım bunun bır etkısı var mı bır de .. skıll kasarken ac mı olmak lazım tok mu olmak lazım ne olmak lazım... zaten osı de kazık attı bıze neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 garıp 2 gunde 2 sıde gm dı, sadece peace kassan zaten music de gelıyor, sanırım kullandıgım 8x8 scrıptlerı bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Razor peacemaking script yardım acil !![signature][hline]öLüm aSLa aRa VermeZ !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ben 2 gündem muziği 110lamıştım hatta mal gibi 110 yapıp 100 yapıp tekrar 110a çıkarmıştım ufak bir ayar hatasından :) Düzgün bir 8x8 programı bulmanı tavsiye ederim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Pardon ben muziği 110lamıştım, peace 100den sonra ciddi kasıyor yani allah kolaylık varsin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar