Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 cs:go cu adam ne yapacak diabloyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 sp oynayacaz bi kere 5 tl veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 peheheh ben sana 5 lira vereyim oynama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 ben sana cs oynama diyor muyum yetersiz cavus elit? Bi dk diyodum ya huehue Neyse 5i at vazgectim diablo ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 pahalı geldi cimri herif, öyle cs ye benzemez diablo sadece elit beyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Silphatos said: ben sana cs oynama diyor muyum yetersiz cavus elit? Bi dk diyodum ya huehue Neyse 5i at vazgectim diablo ne ya sadasdas taam sana key veririm bi tane. şimdi internet şubesine giricem de peheee. ama yabıştırıcam o keyi yüzüne :D NOVAYIM BEN Bİ KERE..!!! hep de takımdaki n00blar yüzünden kaybediyorum 10 oyunun 6 sında biri afk oluo ya da 2 kişi birbirini vuruo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Yav hehe O keyle kutu ac, bicak cikarsa kabzasini verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 bende şöle bişi var http://eu.battle.net/d3/en/profile/Maed-2656/hero/8217690 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Silphatos said: Yav hehe O keyle kutu ac, bicak cikarsa kabzasini verirsin bıçak çıktığını görim de kabzası senin olsun cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Silphatos said: Şifresini falan hatırlarsam ben sana veririm hesabı oynarsın Silp, senden gıymatlı mı lan sdf du bi bakayım kağıtlara, yalnız char yok pek içinde sen kasacan lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 oo karşim ramço Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Silphatos said: oo karşim ramço Ahah şifre falan tamam da Atonticator olan eski telefon kimbilir nooldu, supporta tikıt attım bakalım, okeylenirse tamamdır 1-2 gün içinde, kodu kaldırdım diye hatırlıyorum aslında kaç sene önce ama şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 otentikeytır açmak için kastırmazlar işalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Valla id resmi attım işte kaldırın telim bozuldu dedim, bağalım dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 eskiden kıllardı şimdi daha yardımcı bir support var. tilifon etseydin ya skype dan beleşe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Silphatos said: oo karşim ramço Taam lan keraneci oldu işin açmış Blizz, atıyom PMden bilgileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 oo eyv canım, bi diabloyu kesip çıkacam adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 25gbmış d3 ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 lan zaten hile yapican, ne farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 hile yapacak ve sadece sp oynayacaksa orjinal hesap derdi niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 spde bile ypamam lan ben hile elitiz neden orj hesap çünkü kırılamamış halen d3 server side auth olduğu için spsi bile. 4 5 yıldır korsan oyun indirmiyordum, bunun indirecektim bi olsaydı ama yokmuş lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Silp, bağa bi Monk bi de Dhalsim kas lan pis çinli!! 60-70 neyse max lvl oraya ulaştır itemleri de satma haaa assdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 üşenmeyip25gb indirirmsem olabilir ama sanmıyorum asd, csgo4eva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar