Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 o da avea araplara gidio para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 uzaktan pin puk değiştirebilirlerse baya sıkıntılı bi durum gibi. değiştiremiyo olmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Vodafone'da çalışıyorum diye demiyorum ancak şu an Mobile Number Porting işleminden en çok kazanan operatör durumunda. Bu yüzden dışarıdan gelecek yeni müşterilerinin de benzer senaryolarla karşılaşmaması adına oldukça hassaslar bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Numara taşımada en çok müşteri kazanan dandik olmasına rağmen fiyatlarıyla Avea diye biliyorum hatta adamlar ciddi büyüme sergilediler. Vodafone'da biraz kazandı ama Avea kadar değil. Turkcell ise 35 küsürden 34'e indi ama bence müşteri sayısını fiyatlarının düşüşüne izin verilmemesine rağmen iyi korumayı başarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 avea öğrenci dostu direk, 2gb internet her yöne 500dk ve bilmem kaç bin sms 23 lira falandı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 büyükşehirdeyseniz avea mükemmel yahu nesi dandik? http://www.speedtest.net/android/937683025.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Oha aria yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Her türlü Turkcell derim ben :) Bu testi bundan 1 sene öncesinde Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 dün caddede turkcell bağlanmak için ıkınıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Hafta sonu Bağdat Caddesi'nde tüm operatörlerin durumu aynı hatta yürüyüş gibi etkinlikler olunca aramalarda bile sıkıntı olabiliyor. Turkcell'in elinden geleni yaptığına eminim hatta Göztepe Parkı'nın orada mobil baz istasyonu vardı. Erenköy'deki Divan'a gelirken yol kenarında da vardı hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 mobbing diye girdim avea reklamı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 orc_lord said: Her türlü Turkcell derim ben :) Bu testi bundan 1 sene öncesinde Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirmiştim... 40 liraya 4gb internet 600dk vermiyor işte turkcell fiyat/performansta avea döver =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 CthuLhu said: orc_lord said: Her türlü Turkcell derim ben :) Bu testi bundan 1 sene öncesinde Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirmiştim... 40 liraya 4gb internet 600dk vermiyor işte turkcell fiyat/performansta avea döver =) Valla Turkcell suan 59 TL'ye 500 dk, 1000 SMS ve 4 GB veriyor. Dediğin gibi malesef Turkcell'in fiyatları daha yukarda.. edit: mobilden yazamadım bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Tcelle geçenlere 49 liraya 1000dk, 2gb, 1000sms veriyor Hepsi 1000 Plus diye bir kampanya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar