kavel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Yeni basılmış gibi tertemiz gıcır gıcır olan paraları kitabın arasına koyarım harcamam. Öyle garip bir huyum var :) Daha önce bu şekilde 70 küsür milyon biriktirmiştim. Çok acil para lazım olduğu bir anda harcadım. Az önce yine aynı kitabı karıştırdım 24 milyon çıktı arasından :-) Yok ben bozuk para biriktiriyorum derseniz onun içinde süper bir yöntem var. Canınız ne almak istiyorsa post-it'lere yazın. Sonra o kadar kavanoz/kab/kutu bulun. Üstlerine yapıştırın bunları. O gün eve geldiğinizde canınız hangisini almayı daha çok istiyorsa paraları ona atın. Hatta arada bir hepsini tek kaba fln boşaltın gaza gelin :p bunlarda en son harcamadan önce 30 milyon olmuştu :) Zor anlarda gerçekten süper bir çözüm olabiliyor...[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 heh atm :)[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bizim evde yok walla :p[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 lisede hergün otobüsten 400 bin lira para üstü ala ala ceplerim delinmişti. bende evde kutuya atıyodum baktım dağ gibi olmuş oda ne 40 milyon :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Eğer yeni paraların a serisi varsa onları asıl sakla ilerde çoook değerli olucakmış.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bozuk 250 leri biriktirerek 80 milyon yapmıştım ben de..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ben kitabın arasına 20 milyon koymuştum sonra nereye koydugumu unuttum 7 ay sonra karıştırırken bi baktım yemyeşil oh mis attım cebe. kitaba koymuyorum ama senin dedigin gibi artık :) Şimdi cüzdanın para yerine değilde alt gözlerine katlayıp atarım euro falan :P[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 paralarınızı bana gönderin, kitap icinde veya dışında. gerektiginde ben koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 harçlığınızı harcamayın. çünkü maaşınızı harcamamanız mümkün değil... böühühühöhühühüöhüöbühü[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ben kış biterken montun cebine, yaz biterken de mayonun cebine koyarım en büyük banknottan bi tane. bir sonraki sene de elimi cebime atarım bi bakarım aha para :) öyle çok sevinmişliğim vardır :horace:[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ben de öyle atardım 250den küçük bozuklukları geçen çok lazım old 15milyon olmuş anca..yne de iyiydi aldım harcadım şimdi yine para bitti bozukluk da yok ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 para harcamamak gereks.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Infernal_Reborn, 09 Ocak 2005 22:21 tarihinde demiş ki: ben kış biterken montun cebine, yaz biterken de mayonun cebine koyarım en büyük banknottan bi tane. bir sonraki sene de elimi cebime atarım bi bakarım aha para :) öyle çok sevinmişliğim vardır :horace: eheh bu sene nekadar çıktı montunun cebinden? :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ben onun orda mahsun mahsun durmasına dayanamam valla =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 benim paralarımı babam harcıyor ayıptır söylemesi 3 milyarımı aldı okuluma yatırmış diyoda sonuçta okula para vermeyi göze alıyor o benim paramı alıp okula yatırması parayı kendine saklaması demek yani sonuçta o paramı yemiş oluyo napacam ben ya nası ekipman alacam 3 milyar ya:( en az 6 yıldır biriktiriyordum o parayı ben nası içime düşmez ya atolye yapıcaktım balkona ben o parayla:([signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider [Bu mesaj Chemical tarafından 09 Ocak 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ben abimden kurtarmak icin kitap arasına koyuyodum artık tüm kitaplarımı karıstırıo para icin o yuzden koyamıorum :p[signature][hline] hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yazık chemi'ye yaw ... 6 yıl bu boru mu ..[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 para biriktirilmez harcanır.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 aslında ilginç bir yöntem, denemek lazım..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 119) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 para biriktirmek hoş bişiy ama şu bozuk para biriktirmeyi fazla abartmamak lazım:)zira elimde bir sürü TL birikti...saysan sayılmaz,atsan atılmaz...diyorum biraz alayım,harcayayım;bakıyorum bütün 250 likler bitmiş,hep 50likler,100lükler kalmış...cebine koysan çıngıraklı koyuna dönersin...[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! [Bu mesaj TooRan tarafından 09 Ocak 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Chemical, 09 Ocak 2005 22:23 tarihinde demiş ki: benim paralarımı babam harcıyor ayıptır söylemesi 3 milyarımı aldı okuluma yatırmış diyoda sonuçta okula para vermeyi göze alıyor o benim paramı alıp okula yatırması parayı kendine saklaması demek yani sonuçta o paramı yemiş oluyo napacam ben ya nası ekipman alacam 3 milyar ya:( en az 6 yıldır biriktiriyordum o parayı ben nası içime düşmez ya atolye yapıcaktım balkona ben o parayla:( kızma babana... yani ihtiyacı var da almış. en kısa zamanda ödicek. valla bak.. ooy oy. büyüyünce anlarsın *!gizemli ve bilgiç bir tavır takınıp sakallarını sıvazlar. sonra karnının acıktığını farkeder. uzaklaşır. geri gelir. mesajımı gönder tuşuna basar.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Chemical baban 3 milyar paranı sana bırakırsa istanbulu yakarsın böylesi iyi :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ya dedemin verdiği paralarıda oraya yatırıyordum harçlık veriyordu hey yıl 100 milyon falan verirdi işte bu sene de yollamış bi miktar para elime gelmedi neden babam aldı ya versene be:( ya madem harcatmıcan söyle direk o para benim değil diye dedemde boşuna yollamasın birde babam zaten çalışıyor benim kaç yılda biriktirdiğim parayı onun kazanması daha hızlı olucak tabiki niye alıyor yani ayrıca birikimde yapar elinde parada tutan biris ama beninmikini niye alıyor ya nedne ühühüh ulan içime düştü 6 yıldır harcamıyordum ben o parayı niye aldı ya[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Chemical, 09 Ocak 2005 22:26 tarihinde demiş ki: ya dedemin verdiği paralarıda oraya yatırıyordum harçlık veriyordu hey yıl 100 milyon falan verirdi işte bu sene de yollamış bi miktar para elime gelmedi neden babam aldı ya versene be:( ya madem harcatmıcan söyle direk o para benim değil diye dedemde boşuna yollamasın birde babam zaten çalışıyor benim kaç yılda biriktirdiğim parayı onun kazanması daha hızlı olucak tabiki niye alıyor yani ayrıca birikimde yapar elinde parada tutan biris ama beninmikini niye alıyor ya nedne ühühüh ulan içime düştü 6 yıldır harcamıyordum ben o parayı niye aldı ya bilgisayar başında sinir bastı iyiki biriktirmemişim alır malır :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: horacegoesskiing, 09 Ocak 2005 22:26 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 09 Ocak 2005 22:23 tarihinde demiş ki: benim paralarımı babam harcıyor ayıptır söylemesi 3 milyarımı aldı okuluma yatırmış diyoda sonuçta okula para vermeyi göze alıyor o benim paramı alıp okula yatırması parayı kendine saklaması demek yani sonuçta o paramı yemiş oluyo napacam ben ya nası ekipman alacam 3 milyar ya:( en az 6 yıldır biriktiriyordum o parayı ben nası içime düşmez ya atolye yapıcaktım balkona ben o parayla:( kızma babana... yani ihtiyacı var da almış. en kısa zamanda ödicek. valla bak.. ooy oy. büyüyünce anlarsın *!gizemli ve bilgiç bir tavır takınıp sakallarını sıvazlar. sonra karnının acıktığını farkeder. uzaklaşır. geri gelir. mesajımı gönder tuşuna basar.* böyle olsa tepki vermem yani tamam harcasın ama ihtiyacı yoken aldı yani kendi parası verken benimkini tuttu harcadı niye diyorum eğitimine verdik yahu senin paran yokmuydu dedim kızdı e tamam ozaman eğitimimi karşılıyormusun yoksa karşılamıyacakmısın dedim yani karşılıyorsan benim tek paramı alma yani ayrıca harcadığımda yok ben onunla atolye kurucaktım kesin o yüzden aldı atolye kurupta okuldan kopmasın hesabına almıştır bilmiyorum ama geri istiyorum.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar