Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Ya şunu satayım bi macbook air alayım 11" ya da 13" diyorum. veya belki de bi mac mini alırım çok param olmadığına göre. ekranım vardı, satamadım kıyamadım kaldı öyle ona bağlayıp takılıcam işte. kaç para eder yalnız bu? kasasında minimal hasarlar var ama bi sıkıntısı yok, HDD değiştirdim bi zamanında, hybrid taktım daha temiz çalışsın diye. ha bi de şarj aleti yok, var da tamir görmüş durumda onu unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 2 dürüm + malbuş diyecek kıdemlilerim var, emir komutaya saygılıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 hadi lan güzel fiyata alana 2 tavuk dürüm + malbuş benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 En az 500-600 lira istersin şimdi sen buna utanmadan 4 yıllık demeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 "Tatar Ramazan" said: En az 1500-1600 lira istersin şimdi sen buna utanmadan 4 yıllık demeden fixed 0'i 5k aletlerin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 5k ? retinayı 4k ya aldım sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 düşündüğün fiyatı pm olarak atarsan cihazla ilgileniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Ekran kartı bana cacık gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 oyun oynamak için değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 1000 veriyim hemen yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 yok ya SNA1L, forumdansın sonuçta, 250 versen yeter onu da haftaya ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Valvyn said: Ekran kartı bana cacık gibi geldi çift ekran kartı var bu arada alette, kafasına göre switch ediyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Gigabyte said: düşündüğün fiyatı pm olarak atarsan cihazla ilgileniyorum attım sana pm, ama düşündüğüm fiyatı değil başka şeyler attım maksat muhabbet ilerlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 cok efendi adamim ben niye koydugum seyleri almiyorsunuz lamerler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 yarım paket camel box + 1 şişe mavi powerade + 1 protein bar veririm protein barın markasını bilmiyorum dekatlondan alınmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 satarsan kaça sattığını söylesene özelden la bendede var kasasında bi problem dışında sıkıntı yok canavar gibi çalışıyo. ederi neymiş merak ettim sadece satacağımdan değilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Pis fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 pontipati said: yarım paket camel box + 1 şişe mavi powerade + 1 protein bar veririm protein barın markasını bilmiyorum dekatlondan alınmıştı teklifime 2 paket camel soft + 2 paket anadolu red ekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 tütün içiyorum ben, o öksürtüyo olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar