Ryan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 dream theater konser bileti duruyo bi krallık yapıp bütün rockistanbul festivali için geçerli yapsalar hepsini izlesek (tabi gerçekse)[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Rockistanbulda bir patisel organizasyon bekleriz artıkın. Geçen sene ÖSSden önceki cumartesi ve ÖSSnin olduğu pazar vardı. Cumartesi nispeten tenha olan festival, pazar ölümüne doluydu. Dua edin bu sene de öyle olsun, ÖSS de kurtlarınızı döker gelirsiniz kardeşim Borbagın yaptığı gibi, biz de yine "Lan çoluk çocuk doldurdu yine burayı, biz 5 yaşımızda dinlerdik lan bunları öhööööö" diye geyik yaparız :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: Delanoresse, 03 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: Mozart ve Johan S. Bach İstanbulda! Mahsun Kirmizigul'un istegi uzerine diriltilen unlu virtuozler sanatciyla canli performansi da iptal etmeyecekler. Bu gece kacmaz. www.biletix.com.tr Tiesto yu getiremedik be abi kusura bakma[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bu sene öss ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 19 haziranmış[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Yeni haberler Megadeth Yeni Melek e alınmış Rock'n Coke a Judas Priest düşünülüyormuş, ki bomba olur direk. Dark Tranquillity de 17 Nisan şu an için. Within Temptation'ın gelme ihtimali varmış.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 7 Mayıs - Todiefor (İstanbul'da)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 19haziran mı aehea süper =) kimler öss'ye giriyodu burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Ya o adamlar utanmaz zaten direk öss nin bi önceki günü, öss günü ve bi sonraki günü sıralıolar festivalleri =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 oo haberlere bak direk bomba gruplar be linkin park yokmu :)[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 judas priest mi, oy oy. pent iyice gazliyosun da gelmezlerse tuzla disindan da akin edebiliriz sana. :p[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 judas gelirse ölürüm[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 o değilde gene ankara to istanbul taşınma işlemi gerçekleştireceğiz sınavların ortasında[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Beyler gaza gelmeyin size söylüyorum ne kadar düşünülürse düşünülsün judas gelmez.inşallah gelir tabi de döt olurum. onun dışında symphony dediğin symphonyX mi pent? officiallar zaten gerçekleşir ama nightwish, in flames yalan olur bence. bir de rockistanbulun festivali için organizatörler mart diyodu. bi kere mayıs ayında olucağını sanmıyorum herşey mayısa kayarsa zaten ertelerler trafik yüzünden.to/die/for konseri official sitede yazıyor. bir de 25-26 martta rockstation fest 8 olucak crematory,mercenary,graveworm,mourning caress....+bi tane baba headliner gelcekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Valla ben duyduklarımı söylüyorum, ve sadece laf değil bunlar yani desteksiz değiller hehe =) Oha Crematory ve Graveworm geliyosa öleyim ben artık, her hafta konsere mi gidicez lan.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Dark Tranquillity gelsin yeter baska bısey ıstemıyorum ha bide in flames gelirse dehşet olur ama ihtimal vermiyorum pek. Nightwish de gayet zevklı olacaktır. Crematory demişsiniz oda şahane olur. Of of bi gelseler :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 pent symphonyX mi geliomus progressive ist'a ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 judas mı çüş oha falan filan oldum[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 dream theater cidden harika olur cbide lnsallah yanına ceza 50 cebt falan serpiştirmezlerse harika olur[signature][hline]iyilerin :) dostu lay laya laa kotulerin :hrr: düşmanı nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
halo- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Dream Theater icin supheliyim. Subat ayindan ertelenen konserofficial fan club'daki organizator roportajina gore kasimda olacakti, ki yanilmiyosam ocaktayiz su an. Yakin zamanda duydugum bi rivayete gore de olayi sindiremeyip fil yapim'in HQsuna giden bikac kisi herhangi bi cevap alamadan "Mesguluz sonra gelin" gibi bahanelerle gecistirilmis. Ben mail attim adamlara, ne tesaduftur ki bana da cevap gelmedi. Bu olayin perde arkasini bla blala..[signature][hline]mind is a terrible thing to taste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Eğer bu aydıklarının hepsi özelliklede Dream Theater , Judas ve Dark Tranquillity falan gelirse harbi diyorum öss falan dinlemem (zaten bu yıl diğil daha 1 yıl var) hepsine harbi giderim :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 penth anlatamadigim sey su ki official sitelerde ciddi ciddi tarih verilmeden edilmeden insanlari boyle gaza getirme... bu (o) ulkede birak onun bunun "saglam kaynaklarini" radyolarda "MANOWAR GELIYOR!" diye reklamlar yapilip yalan olan sittin tane organizasyon oldu, ilgi cekmek icin "onu da getirioruz, bunu da getirioruz, getirmezsek na boyle olalim, iki gozumuz onumuze aksin" diyenlerin patlayan balon sayisinin haddi hesabi yok ulkemiz istihbaratta dunyanin en onde gelen ulkelerinden oldugundan masallah her insanin kaynaklari var, o kaynaklar da her zaman cok saglam... bunun bir ornegini de 12-13 subatta nightwish konseri olacak dendiginde gormustuk hatta orneklerle veriyim... said: BiTcH_oFBaT, 18 Ağustos 2004 00:15 tarihinde demiş ki: şu anda aldığım bi habere göre konser kesinmiş balkan turnesinin bi ayağı imiş ve grup iptal etmedikçe konser olcakmış yetkili böle dedi :) said: BiTcH_oFBaT, 20 Ağustos 2004 01:49 tarihinde demiş ki: ayarlayan adama sorcam abi .. bu insanalrın tün dinleyicileri kekliceini sanmıorm çünkü.. said: BiTcH_oFBaT, 21 Ağustos 2004 22:42 tarihinde demiş ki: oluo abi konser bi cevap gelmedi ama başka biri cevapladı geliolar yani balkan turnesine çıkıolrmş türkiyede o ülkelerin içindeymiş olan bu ...sonuc 12 subatta nightwish'in ingiltere'de konseri var huehue anlatmak istedigim su, dedikodu yayma, kaynagina ne kadar guvenirsen guven yine de yayma, cunku TR'de sonucun husran olmasi cok muhtemel, umitlenenlere yazik[signature][hline]A festivus for the rest-of-us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 walla dedikodu falan anlamam, judas priest, megadeth gibi gruplar hakkında konser iddiaları gerçek olmasa bile heyecan werici hayal ediyorum da amma bomba olur be gerçek olsa...[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: requem, 03 Ocak 2005 13:21 tarihinde demiş ki: bir de rockistanbulun festivali için organizatörler mart diyodu. organizatorler mart mı dedi rockistanbul için? hangi organizator demi$ bunu. arkada$lar kulaktan dolma bilgilere aldanmayınız.kesin tarihi söylemiyim ama rockistanbul a$agı yukarı geçen seneki tarihlerde olucak.ve gercekten duyunca agzınızın acık kalacagı gruplar yer alacak festivalde.. mart ayında yine rockistanbul org.'un organize ettigi daha ufak capta bi festival olucak daha cok progressive agırlıklı.. Bilgiler açıklanıcak yakında merak etmeyin ve kulaktan dolma bilgilere (o gelicek bu gelicek,bu kesinmi$,bunlar naza çekiyomu$ vs vs) inanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Megadeth diyorum, official site diyorum Hellhound =) Gaza getirme değil amacım, paylaşmak. Başa uyarı mı yazmam lazım SAKIN GAZA GELMEYİN, HER AN YALAN OLABİLİR diye? Bu tarihteki en gerçekçi bilgileri bildiğiminden emin olarak yazdım bu yazıları, 10 gün sonra şartlar değişirse bunda yapabileceğim birşey yok. Dark Tranquillity official olarak 5 Aralık'ta Türkiye'ye geliyordu da noldu, önce Ocağa, sora da bilinmeyen bi tarihe alındı. Benim amacım insanlara gaz vermek veya "bi başlık açayım da 100 kişi yazı yazsın oh oh" değil. Paylaşmak istedim bu heyecan verici bilgileri, ben heyecanlandım yani, hayatını bunlar üzerine kuracak varsa bu günden sonra, özür dilerim onlardan.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar