Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Arkadaşlar ben şimdi torrent için azuerusu kullanıyordum.Ama java çok fazla ram yiyor ve beni sıkıntıya sokuyor.Şimdi Bitcometle değiştirmek istiyorum ama devam eden dllerim var,onlarıda geçirebilirmiyim?[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 download'lar bitince geçir, bitmeden geçirirsen geçirilebilir belki ama,riske atma.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Troil, 09 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: nie G3 kullanmazsınız ki? az ram full speed pardon g3 de ne ????[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 iste g3[signature][hline]... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 açılmıo link :) dosyayı bulamadı[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 alin g3 :P[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bende cat diye soruyor tıklayınca save ediyim mi abi diye.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: i see fake people.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.