jankis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 biraz geç oldu çünkü başlamasına 10 dakika var ama hiç açmamaktan iyidir :) evet başrollerde al pacino, robin williams ve bu filmde etkisiz eleman kalmış ama aslında iyi oyuncu hillary swank yönetmen de memento'nun yönetmeni christopher nolan tavsiye edilir he dublaj nası olur bilemem orijinal izleyemeyecekler izlesin işte[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ben de bekliyorum BERBATTT bi magazin programı var... Akıllara zarar...[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L33 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L16
duende Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sıkıcıydı film yaa[signature][hline]slash kotu solo yazmaz
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 saat 22:52 hala pazar keyfi var :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 23.20[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Öne çıkan mesajlar