hunty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Gecen ben yazmistim, bir hatunun sirtina masaj yapmistim, kir cikmisti :P Belki ben bir tellak edasiyla masaj yaptigimdan boyle oldu, ortamda cok sicakti terliydik falan ama... ivenc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 hunty said: Gecen ben yazmistim, bir hatunun sirtina masaj yapmistim, kir cikmisti :P Belki ben bir tellak edasiyla masaj yaptigimdan boyle oldu, ortamda cok sicakti terliydik falan ama... ivenc. Abi önemli değil o ya.HEr insandan çıkar, ölü deri vardır vs.Herkes kese atmıyo sonuçta yıkanınca. Gel canım duşa girelim dicen orada keseyi atıcan. Sonuçta vücut sıvıları birbirinize bulaşıyo, bundan iğrenmemek lazım.ÇÖzümü mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 abdest ne abi. benim din bilgim 0 ? nasıl alındığını da bilmem ne işe yaradığını da bilmem ama temizlik kavramıyla bağlantılı sanırım. kendimi temiz tutmam için dine ihtiyacım yok sdfs zaten tertemiziz. enteresan bu yaşa kadar hiç merak edip bakmamışım lan abdest ne diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 hunty said: Gecen ben yazmistim, bir hatunun sirtina masaj yapmistim, kir cikmisti :P Belki ben bir tellak edasiyla masaj yaptigimdan boyle oldu, ortamda cok sicakti terliydik falan ama... ivenc. benim kastettiğim şey bok huzmesiydi abi, kıç yanağından terle beraber akan bok huzmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 100$'a kiyip sen dujj alcan diycen o zaman. sdfds. O digilde seksten sonra direk donu giyip gidiyorlar onu napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 $100a kiyip, dur gitme dicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 ya abv bok hüzmesi ney ya. Bu arada götünü yıkamaya gerek yok tualet kağıdır var ya nasıl dersiniz iğrenç misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Konu yavastan an.la kayiyor, guzel bir baslik - icerik eslesmesi olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 tertemiz oluyo lan ruslar. bok atmayin. tabi 100$lik karilarla takilirsan bok huzmesi de gorursun senden onceki shiftten kalma sperm lekeleriyle de karsilasirsin. gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 sdeceokuyangenç said: ya abv bok hüzmesi ney ya. Bu arada götünü yıkamaya gerek yok tualet kağıdır var ya nasıl dersiniz iğrenç misiniz işte temizliği sadece tuvalet kağıdıyla yapan insanların poposu terlediği vakit terle beraber akıyor orada kalan kaka molekülleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Marty said: tertemiz oluyo lan ruslar. bok atmayin. tabi 100$lik karilarla takilirsan bok huzmesi de gorursun senden onceki shiftten kalma sperm lekeleriyle de karsilasirsin. gayet normal. Hell yeah marty :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 taharet musluğu bin yılın icadı yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar