Eno Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bende wow-europe.com hiçbirşekilde açılmıyor. yani kod hatası falan da göremiyorum. nedir bu anlamış değilim.. proxy filan da denedim, yemiyor...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 us cd keyini eu ya cevirme formunu doldurup,2.nci gelen mailden sonra us te cd keyini deneyen varmı?bende invalid hata verdi.herhalde degistirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Invalid çünkü o key artık eu'ya ait.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben ilk o formu doldururken mail kısmını yanlış yazmışım sanırım mail gelmedi bekleidiğim adrese.sonra başka bir mail adresi ile tekrar denedim.bu sefer mail geldi.Daha sonra millete 2.mail geldiği zaman bana gelmediği için bir kez daha başka bir mail adresi ile daha formu doldurdum. Hala 2.mail gelmedi hiç bir mail adresime ama en azından verdiğim cdkey artık invalid olmuş bende onaylatamıyorum artık us account sayfasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 geldi site[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 evet bendede giremiyor. kablo kullananlar girebiliyomuş ama. oyundada login olunamıyor. heralde adsl den kaynaklanan bişey[signature][hline] edit; evet geldi :) [Bu mesaj Rinen tarafından 08 Ocak 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 evet.. ama malesef yine yok o dalga. bende mail attım adamlara. transfer etmek istiyorum accountumu, gerekirse karakterlerimi silebilirsiniz diye. bakalım ne diyecekler[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Mosquito, 08 Ocak 2005 20:53 tarihinde demiş ki: qui faq'ya kaldırıldı diye yazmış o yazıyı görünce ben denedim girebilmiştim dün müydü yoksa bu sabah mı denedim hatırlamıyorum.Şuan ise bi kod hatası veriyor sayfa. Bende girebiliyordum ama sayfanın içeriği değişmiş, contact us gibi bişey olmuş gibi görülüyordu. Neyse artık hiç yok zaten.. :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Website Maintenance Ryann, 07/01/2005 With the opening of the Final Beta, the official European World of Warcraft website is undergoing some changes. While most of the site's pages are still accessible, we have deactivated some features and reduced the file sizes of some pages for stability reasons. However, you can still access the most important features directly from this page, like game installer download and Support section. We are also providing you with regular news updates on this page about the Final Beta while maintenance continues. So stay tuned! Thanks for your understanding; we are working diligently to fully restore service to this site and we expect it to be back up soon. [signature][hline]Hugocuların Dela Abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ya sımdı bılen bırı soylesın us box alıp eu ya gecme tamamen kapandı mı yoksa gene acılcak mı ?? ona gore yenı sıparısler verıcem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sen nedion ya, biz 15 gun onceden basvuru yaptık cevirmedi herifler keyımıze euya[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ben ne sordum sen dıyosun senı almamalarının nedenı gereksız cevap verme yetenegın olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 pek arastiramadim topivide okuyamadim tamiyla ama charlar silinmeden gecirme ihitimali olurmu acaba euda ciktikran bir kac ay sona? varmi bir aciklama[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Su anda o sayfa calısmamakta, ama bence yakın bir zaman icerisinde acilir.Blizzard'in musterilerini madur bırakicagini sanmiyorum. Su anda acık olmamasinın sebebı Final Beta nedeniyle sitelerde yapilan degisiklikler diye saniyorum.O sayfa da budur : http://www.wow-europe.com/en/Wowsegform/webform.aspx edit: imla [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 09 Ocak 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korgan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bu form tekrar açılacakmı acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: ascraeus, 09 Ocak 2005 19:52 tarihinde demiş ki: ben ne sordum sen dıyosun senı almamalarının nedenı gereksız cevap verme yetenegın olmasın senıde anlama kıtlıgından dolayı almazlar o zaman senın mantıgına gore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 peki paşam yetince gene bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 biz sana dıozki sakın ole bisi yapma. benım gıbı bu durumda olan baya bı kısı var. sen gıdıon baska bı yerınden anlıon nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 iide nıe aldık o zaman demı hehe pasapasa eu preorderla alırdık fbde oynamıcak olsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yaf herkese ustume ustume gelio :) blizzard zaten vurdu bıde sız vurmayın bea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Normalde pre orderla olması lazımdı ama olmadı Yalancı blizzarda Kafam girsin.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar