Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Us de oynayıp da eu final betadan itibaren eu da oynamak isteyenler...

MeTh

Öne çıkan mesajlar

ben ilk o formu doldururken mail kısmını yanlış yazmışım sanırım mail gelmedi bekleidiğim adrese.sonra başka bir mail adresi ile tekrar denedim.bu sefer mail geldi.Daha sonra millete 2.mail geldiği zaman bana gelmediği için bir kez daha başka bir mail adresi ile daha formu doldurdum.

Hala 2.mail gelmedi hiç bir mail adresime ama en azından verdiğim cdkey artık invalid olmuş bende onaylatamıyorum artık us account sayfasında.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mosquito, 08 Ocak 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
qui faq'ya kaldırıldı diye yazmış o yazıyı görünce ben denedim girebilmiştim dün müydü yoksa bu sabah mı denedim hatırlamıyorum.Şuan ise bi kod hatası veriyor sayfa.

Bende girebiliyordum ama sayfanın içeriği değişmiş, contact us gibi bişey olmuş gibi görülüyordu. Neyse artık hiç yok zaten.. :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Website Maintenance
Ryann, 07/01/2005
With the opening of the Final Beta, the official European World of Warcraft website is undergoing some changes. While most of the site's pages are still accessible, we have deactivated some features and reduced the file sizes of some pages for stability reasons. However, you can still access the most important features directly from this page, like game installer download and Support section. We are also providing you with regular news updates on this page about the Final Beta while maintenance continues. So stay tuned! Thanks for your understanding; we are working diligently to fully restore service to this site and we expect it to be back up soon.
[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi
Sosyal ağlarda paylaş

Su anda o sayfa calısmamakta, ama bence yakın bir zaman icerisinde acilir.Blizzard'in musterilerini madur bırakicagini sanmiyorum. Su anda acık olmamasinın sebebı Final Beta nedeniyle sitelerde yapilan degisiklikler diye saniyorum.O sayfa da budur :
http://www.wow-europe.com/en/Wowsegform/webform.aspx

edit: imla

[Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 09 Ocak 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...