barrent Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 arkadaslar bisey sorucam bende dediğiniz gibi us alıp form doldurdum ve mail banada geldi.ben şimdi bu us cdlerini kursam oluyormu yoksa baska bir yerden oyunu download mı etmem lazım?Nasıl edebilirim ben bu downloadı.bir adres var oradan torenti çektim fakat çalıştıramadım.Yani ben istiyorum ki bu adamlar tamam beta başlıyor dediklerinde ben hemen username ve sifre girip oyuna basliim.Nasıl olcak bu is bilen varsa cevap yazsın ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yeni bi client vardı onu idirmen lazım. Sonrada dediğin gibi "serverlar açıldı" duyurusunu beklemen lazım. Billizard ın offical downloaderi vardı sanırım oradan indirmeyi dene birde?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barrent Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bu client ile mi çalışacak bu torent?Bi türlü çalışmıyor...Offical downloaderi nereden çekebilirim?link varmı sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ya beyler be su etradecenter nasil ya alalimma ordan nasil olacak bu is off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 elimde us cdkey var şimdi www.worldofwarcraft.com dan account acsam us te oyuna girsem (bu arada transfer formunuda doldurdum) transfere bi etkisi olurmu transfer edilecek key ler us te acc acıp oynayabiliyormu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 dediğin şey olmaz, acc açarsan us te final betaya eu da katılamazsın. Bu arada sana bir öm attım interaktive etradecenter dan içiniz rahat olarak alışveriş yapabilirsiniz.[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hocam ben 2 adet wow u sipariş veren kişiyim arif tekrar arkadaslara soyluyorum direk içiniz rahat bi şekilde alabilirsiniz 1 hafta içinde 2 tane daha siparis vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bizi tavsiye ettiğin için teşekkür ederim Arif, seni de memnun edebildiysek ne mutlu bizlere.[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Lol bu Ko yu wowdan daha çok beğenen adam değilmi :D[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Lol bu Ko yu wowdan daha çok beğenen adam değilmi evet ya 3 yıldır bekliyorum wow u sonra KO cıktı hayatımı deiştirdi muhaeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 cevap icinde zaten evet cok sekil olur cogumuzda bole yaptık sekil olucaz o gun :P[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin. Sizler druid değilsiniz sizler imba shamanda da degilsiniz sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Şekillendim bende bu sabah :D ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 formu doldurduktan sonra gelen otomatik "bilgilerini aldık eger dogruysa size doncez :)" gelen mailden baska mail alan varmı yani onaylanan.[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin. Sizler druid değilsiniz sizler imba shamanda da degilsiniz sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Blizzard'dan 2. bir mail alan var mı acaba ?[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hayır daha gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Sabredin: "soon" eheh :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 as soon as possible :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Sabreden derviş final betaya girermiş. :)[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 as soon as possible lafına bitiyorum ya blizzardın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Az önce doldurdum formu. Beklemeye devam. :D[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 kimlere 2.mail geldi kimlere gelmedi bi yazsın herkes bence. bana gelmedi 2.mail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 2. mail gelmeyenler bi support'a yazsalar iyi olur bence çünkü genelde geldi herkese.. http://en.wow-europe.com/support/[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Arkadaslar halen us de oynadigim acc a basvurdum ve 2. mail geldi, yani keske acclarinizi actirip us de oynasaydiniz bu kadar zaman bekliceenize :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yav bende eu a geçirmek istiyorum accountumu. keşke bende doldursaydım o dalgayı... halen doldurabiliyormuyuz? sitesi açılmıyor bende de..[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 qui faq'ya kaldırıldı diye yazmış o yazıyı görünce ben denedim girebilmiştim dün müydü yoksa bu sabah mı denedim hatırlamıyorum.Şuan ise bi kod hatası veriyor sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar