Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Us de oynayıp da eu final betadan itibaren eu da oynamak isteyenler...

MeTh

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben bu gece sipariş verecem amazondan amerikadaki arkımın kız arkadaşı var okuyor bostonda onun adrese ya da kredi kartı kabul etmezse ona aldırtcam ordan mağazadan burada odeyecem de başkasına yapamam bu güzelliği kusura bakmayın...
ama shipping öderim diyorsanız 123 milyon toplam maliyetle alabilirsiniz.. önce www.douwantit.com a giriyorsunuz bir yerlere yönlendircek sora çıkan sayfada amazonu seçin ve normal alışveriş yapar gibi yazın world of warcraft sonra o sitenin kendi olayı çıkıyor ne kadar tutacağını gösteiyor shippinglerle oradan sonrasını halledersiniz herhalde bu sayede us versiyon getirtmek mumkun ama collector's edition var mı bilemem amazon.com dan bir kontrol edersiniz onu da...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler olay şöyle:

Şimdi diyelimki us version aldınız. Accountunuz açılsın açılmasın siz sonuçta cd key inizi girip ordan eu ya geçiş yapabiliyorsunuz tabiki karakterleriniz geçmiyor ama bu sayede eu final betada da oynama hakkı kazanmış oluyorsunuz... :)[signature][hline]When hell is full,
the dead will walk the earth.
www.rotten.com
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende baktım amazon üzerinden alıp yolluyor. standart shipping (10-14 gün) 117 milyon, business shipping (7-9 gün) 125 milyon a geliyo diye yazmıslar hepsini ayrıntılı sölemisler vergi su kadar us den geliş şu kadar bilmem ne. bilmiyorum valla biraz daha bakınalım olmazsa burası saglam gibi geldi bana.
edit: işin ilginci Almanya v.s ye TR den daha pahalıya geliyo, vergi 10$ daha fazla oralarda.

[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW

[Bu mesaj OmeN tarafından 10 Aralık 2004 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu alman sitesi 59 euro'ya us versiyon satıyor. site hakkında hiç bir bilgim yok şimdi froogle'dan arattım. yol parasıyla amerikadan pahalıya gelir büyük ihtimalle.

spiele-ab-18.de adlı alman sitesi de 50 euro'ya us versiyonu satıyordu. ama 1 hafta önce stoklar tükendi. 1 haftadır da 1-2 güne yeniden başlayacaz satışa diyorlar. fiyatı da 60 euro'ya çıkartmışlar. türkiye'ye 30 euro'ya yolluyorlar.

ayrıca bu spiele-ab-18.de'de UK CE, UK normal ve DE normal versiyonları da pre-order edebilirsiniz tükenmeden. 30 euro türkiye'ye ama. az değil.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Maedhros_Laorx un verdigi link işte www.douwantit.com ordan amazon a girip wow u atıyosun çantaya sonra ödeme kısmına gelince TR i seçince anlatıyo orda, dedeğin gibi ama oyunda bi 5$ indirim yapmışlar zaten ordan hafif yırtıyoruz ama genede

Order Subtotal: $44.99 TRL63,638,355 *

US Shipping & Handling 9.48 13,409,460

International Shipping 24.81 35,093,745

Customs, Duties, Taxes, Insurance & Handling 9.33 13,197,285
---------------------------------------------------------
Order Total: $88.61 TRL125,338,845 *

gibi bi blanço veriyo 43$ ekstra masraf deger mi bilinmez 2. bi oyun parası :([signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 09 Aralık 2004 21:46 tarihinde demiş ki:
yav gene yapın ne adamlarsınız...
ilk günden beri belli bu olay.. yeni birşey değilki...

BÜYÜK YAZAYIM BELKİ ALGILARSINIZ...

BU OLAY, AÇILMAMIŞ CD-KEY LER İÇİN. AÇILMIŞ OLAN ACCOUNTLARI TAŞIMAK GİBİ BİR OLAY ŞU AN İÇİN YOK.

Eu açıldığı zaman büyük ihtimalle stoklar tükenecek ve biz burdan yırtınıcaz belki 2-3 hafta sonra ancak elimize geçiricez kutuyu. Üstelik de avrupalı olan biziz. Uyanık olan kardeşlerimiz de ilk açıldığı dakka girip oynucak misler gibi. Biz enayi miyiz peki

[Bu mesaj Pirvan tarafından 10 Aralık 2004 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pirvan ne tukenmesı abi tukensın sanane sen pre order yap korkma elıne gecer son gun bekleyıp oyunu alcam dersen tabıkı bulamazsın ama ornegın ben final beta baslaması ıle pre order edıcem cunkı final betadan 2 yada 3 hafta sonra serverlar acılcak yanı korkma zamanında pre order yaparsan sorun cıkmaz ha ama elıne belkı hemen gecmez kı bu benım ıcın sorun deıl ha ılk gun ha 3.gün baslamısım oyun elıme gecsınde ha ama sen us den alıp gırıcekler ıcın yakınmıssın abi sende git şimdi sipariş ver us versıonu elıne gecıncede yaz key bekle imkanın varsa ama ben sahsen oyuna hemen gırıcem die o kadar kargo paraso veremem nerdeyse 2. bir wow alıyorsun o kargı parası ıle [signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 10 Aralık 2004 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lind3r0th US de oyun daha ucuz oldugu için ordan baya yırtılıyo aslında EU da kargo parasınıda katarsan bi 5-10 euro; sadece 10 milyon civarı farkediyo US den getirtmek.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW

[Bu mesaj OmeN tarafından 10 Aralık 2004 01:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten aylık ucreti filan hesaplarsan doların degerı dusuk olması sebebi ile daha uygun gelıyor euro daha fazla degerlı aylıkda avrupadan bize gırıcek ama cok değil aylık 5 mılyon fılan farkedıyor ama ben yine eu beklıcem zaten cdromshop da yok ordan alırdım baska yerden almazdım onlarda da stock 19 kasım fılan dıyor sakat iş ben ukgames den alırım zamanı gelınce[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...