SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ya bırak oynasın hayvan bişey olmaz.benim televizyonu düşürüp patlattı kedi.kedidir olur dedim geçtim.takma çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Lectre said: deadwoll said: Bu arada benzerini yaptım ben ama işe yaramadı; parçalamaya çalışıyor şimdi. Eski halindeyken sadece çekiştiriyordu sdf kartondan yapma direk 2 tane taşın arasına koy kabloları ahah Abi anlamadım da ben elektronik eşya koruyucu şu beyaz süngerler var ya onlarla sarıp elektrik bandıyla da bantlayarak tünel yaptım. Sarkan kablolar bunlar; ses sistemi + bilgisayar + masa üstündeki diğer elektronikler + modeme gelenler falan hep bir yerde. Kabloları 3'e böldüm; bir kısmını masanın kablo toplayıcısına girdiği yere kadar gizledim, oradan çıkıp kasaya gelenleri de dediğim gibi yaptım. Bu arada hayvanat ısırıp parçalamaya kasınca üstüne aliminyum folyo sardım bugün. İki kere dişleyip garip bi tepki verdi daha da dokunmadı akşamdan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 hic eski tip dolgunuz varken aluminyum folyo cignemeye kalktiniz mi? muhtemelen o tur bir seyler hissediyordur hayvan :P ya da tadini begenmemistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar