karatan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/50631-yasam-mutfak-rafi-yapmak-isteyince---/1 Adam çok güzel bir görüntü elde etmiş. Yalnız kullanılan malzemeler sağlıklı mı gelip geçici mi yoksa deforme oluyor mu bilemiyorum. Bir de o malzemeleri her yerde bulabilmek mümkün mü acaba? Var mı bu işlerden anlayan arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 sağlıklı değil çünkü kimyasal ama bardagın tabanını koyacagın yer için cokta önemli değil malzemeleri bulursun kolay bi sekilde gelip gecici derken belki rengi seffaflıgı bi süre sonra gider ama kapattıgı bölgede kalır baska sorun var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Ben o karışımı başka yerlerde de kullanmayı düşünmüştüm işin aslı. Nasılsa şekil veriliyor ya her türlü item yapılır diye düşündüm. Gerçi şu parlaklığını zamanla kaybederse pek de bir çekiciliği kalmaz ama bundan tam olarak emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Al ahşap dolgu macunu yap abi, hipster hipster şeylerle vaktini öldürme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mutfakta rakı yapımı diye geldim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar