bluerabbit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bir bahar geçti naciz ömrümden. Bir vurgundaha yedim şu masum yüreğimden. Tek suçum onu görmek, kalpten onu sevmek. Bakışlarına güvenmek, ona umut bağlamak... Kalbim yaralı benim bir daha sevmem apansız. Kalbimden vurgun yedim,tekrar sevemem İMKANSIZ......[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 çok fazla depresif takılıyosun bence çok fazla bu erkeklere bağlanma yaşın daha küçük bunlar seni yanına yaşanmış olarak kalsın kendini bukadar mahvetmene gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluerabbit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 beni teselli ettiğin için teşekkürler ama benim yaşımı ve cinsiyetimi nereden biliyorsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 tahmin edebiliyorum canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Kızıl semalarda kuşları uçuşsun sevdanın, Halet-i ruhiyem sizlere ibret olsun Ölürsem sebebim hasrettir dostlar, Hesabı da kara sevdadan sorulsun. Medeni cesaretinizden ötürü sizi tebirik ediyorum. Saygılar...[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock [Bu mesaj acgur tarafından 06 Ocak 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: bluerabbit, 05 Ocak 2005 20:51 tarihinde demiş ki: Bir vurgundaha yedim şu masum yüreğimden... Bakışlarına güvenmek, ona umut bağlamak... Sanırım arkadaş bu dizelerden tahmin etmiş cinsiyetinizi...[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ÖYle de diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluerabbit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 teşşekkür ederim acgur bana yardımcı ettiğin için ayrıca diğer yazdığım yazıyı da okumuşsun demek ki. bu beni sevindir di.inşallah beğenmişsindir byessssssssss[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluerabbit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 arkadaş sallamış galiba ama fazla sallasında civcivler yesin.Çünkü yaşımı tutturamamış. UFAK ATTA CİVCİVLER YESİN GÜZELİM:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bak güzelim yaşının küçük en azından benden büyük değilsindir umarım. Yani ermandan nekadar büyük olabilirsinki yada şöylemi demeliyiim kardeşimle aynı sınıftamısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluerabbit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 hayır ben ermanı görmedim bile senden büyük olmayabilirim ama küçük de değilim.ermanın adını ben yazısının altına yazdığı yazıdan öğrendim.yani tahmin ettim.tahminlerimde de yanılmadığımı görüyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluerabbit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yani yazısını altına yazdığı adresinden gördüm.hem o senin kardeşinmi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Kendisi benim kardeşim olurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluerabbit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 HIIIIIIII DEDİĞİM GİBİ ÇOK MERAK ETTİYSEN SÖYLEYEYİM. YAZISININ ALTINDA GÖRDÜM VE ÖYLE TAHMİNDE BULUNDUM.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluerabbit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Sen okumaya bilirsin. Bu konuda özgürsün. Biz kimseden birşey gizlemiyoruz, gördüğün gibi. beni anlıyorsun değil mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Burası karalama defteri bölümü lütfen burda tartışmayalım. Zaten pek fazla edebiyat bölümü yok sizde burayı kirletmeyin. Tartışcaksanız msn den veya özel msjdan tartışın ve ayrıyetten sizi kınıyorum..!![signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 polemiğe bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluerabbit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Sirnaber sen okumayaybilirsin. Bu konuda özgürsün. Hem biz gizli birşey konuşmuyoruz, gördüğün gibi... az önce söylediğim gibi sen istersen okuma zorla değil. Ama okumak isteyen arkadaşlarda buyursun okusun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 www.icq.com[signature][hline]King Mike de Morgoth Kralla Tartışma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluerabbit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sirnaber kusura bakma haklısın galiba ama ne yapabilirdim. Arkadaş birşey söylüyor mecburen yazmak zorundayım.Bir anda kızdım.Kusura bakma.Ama yinede haksız değildim yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluerabbit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 hııı ben uzun zamandır kullanmadığım için özür dilerim. yardım için teşkür.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 dark dragon ben dak dragon un en yakın arkıyım bu aralar gelemıecek duruömda sen bana ozel mesajla yool dark dragonadan ne ıstıosan ben ona ıletırım[signature][hline] [email protected] :rock: linkin park :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluerabbit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Benim kiseye yazacak özel bir msj yok. Hemde dark dragona hiç yok. Ayrıca tanımadığım kişiye nasıl özel msj yazabilirim. SENCE !..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar